“Ніби хтось душить”: хвора Селін Діон розповіла про нестерпний біль під час співу

Джерело: unian.ua
Знаменитість намагається співати попри страждання.

Вийшов трейлер інтерв’ю знаменитої співачки Селін Діон на шоу Today. Зірка розповіла, як вона живе з невиліковною хворобою – синдром м’язової скутості. 

Як відомо, артистка страждає на хворобу, яка викликає прогресивну м’язову ригідність, часто перетворюючи людей на тих, що зовсім не можуть рухатися. У коментарях під трейлером шанувальники виконавиці підтримали її. Щоправда, багато з прихильників помітили, як Діон постаріла через хворобу.ʼ

У трейлері Селін розповіла, що їй надзвичайно складно співати через біль, з яким вона живе постійно. Співачка поділилася випадком, як вона одного разу зламала собі ребра. Річ у тім, що її стан супроводжується спазмами у різних частинах тіла, і деколи вони бувають надто сильними.

“Коли я намагаюся співати, відчуття таке, ніби мене хтось душить. Наче хтось тисне на моє горло. Це може бути в районі живота, у хребті, у ребрах. Здається, якщо я поставлю ногу, то вона застрягне в такому положенні. Або те саме може статися із моїми пальцями або руками, коли я готую”, – зазначила Селін.

До слова, синдром м’язової скутості в Діон виявили у 2022 році. Тоді вона була вимушена скасувати свій концертний тур. Її хвороба прогресує, проте співачка бореться за життя. 

Нагадаємо, раніше невиліковно хвора Селін Діон розповіла, як ледь не померла.