Екс-чоловік Сніжани Єгорової відповів, чи готовий поповнити лави ЗСУ: “Мені страшно”

Джерело: unian.ua
Мухарський поділився, чи вже оновив дані у ТЦК.

Відомий український актор, письменник та ведучий Антін Мухарський висловився про мобілізацію. Знаменитість чесно відповів, чому на початку повномасштабного вторгнення не поповнив лави ЗСУ.

За словами артиста, у перші дні нападу окупантів на Україну він приєднався до лав ТрО. Однак це єдиний його військовий досвід за увесь цей час. Антін зізнається, що йому страшно йти на фронт. Він досі не звик до постійних вибухів та обстрілів.

“Я в перші дні повномасштабного вторгнення цілих три дні прослужив у Васильківській теробороні, ледь не вбив СБУшника. І досі коли згадую про цей випадок у мене просто тьохкає серце. Мені страшно. Я музикант воєнного оркестру і коли поруч щось зривається, я просто падаю без ніг. Мені страшно і я віддаю грандіозну шану людям, які долають цей страх і йдуть. Я це зробити не можу. Я вклоняюся перед цими людьми. Просто з заздрістю дивлюся на тих, хто вдягнув форму. І вклоняюся їм до земно”, – зазначив Мухарський.

Як відомо, письменник виховує трьох дітей, саме цим він також пояснює своє рішення не вступати до ЗСУ. На запитання про те, чи оновив Мухарський вже оновив військово-облікові дані у ТЦК, він каже, що нібито ще не встиг. Але, як сам зізнається, поки що не поспішає з цим. Проте додає, якщо отримає повістку, то стане на захист країни.

“Як людина, яка чесна з собою, я скажу, що мені страшно. Я чинний батько трьох неповнолітніх дітей. Я виїхав у березні й ще не встиг оновити свої дані у ТЦК. Це мені тільки належить зробити. Буду чекати, як будуть розвиватися події. Я не біжу у військкомат, але якщо так трапиться, то значить така доля”, – зазначив Антін.

Що відомо про Мухарського

Антін здобув популярність завдяки своїй багатогранній діяльності в різних сферах культури та мистецтва. Він також відомий під псевдонімом Орест Лютий. Артист розпочав свою кар’єру як актор у театрі та кіно. Згодом він став телеведучим і працював на кількох українських телеканалах, де вів різноманітні шоу та програми.

Окрім цього, Мухарський активно займався літературною творчістю, написавши кілька книг, серед яких “Лагідна українізація”. Одним із найвідоміших його проєктів став музичний гурт “Орест Лютий”, де він виступає під однойменним псевдонімом. Його пісні відзначаються гострою іронією та патріотичними мотивами.

Нагадаємо, раніше Антін Мухарський розповів, як Сніжана Єгорова пропонувала переїхати до Росії.