Овен – Мюнхен, Лев – Париж: яке місто в Європі варто відвідати вашому знаку Зодіаку

Джерело: unian.ua
Дізнавайтеся, яку пригоду підібрала для вас астролог.

Астролог Лорен Еш зіставила кожен знак Зодіаку з європейським містом, яке їм слід відвідати, пише Best Life.

Овен – Мюнхен, Німеччина

Будучи першим знаком Зодіаку, Овен має набагато більшу енергію, ніж інші люди. Вам подобається починати день раніше, щоб не втрачати ні хвилини. Ось чому ви хочете провести відпустку там, де можна розслабитися, не грузнучи в дрібних або непотрібних деталях. Саме час забронювати квиток до Мюнхена, щоб насолодитися гарною їжею, смачним пивом і вечірками, які тривають до раннього ранку. І якщо ви правильно розрахуєте час поїздки, ви зможете насолодитися пишністю та урочистістю найбільшого у світі святкування – Октоберфесту.

Тілець – Дублін, Ірландія

Тільці не відомі своєю авантюрністю. Ви віддаєте перевагу розслаблятися вдома, коли ви не зайняті важкою роботою. У своїй кар’єрі ви рішучі й дисципліновані, і це той самий підхід, який ви застосовуєте під час планування відпустки. Замість того, щоб поспішати з одного місця в інше, ви віддаєте перевагу поїздці, в якій ви можете зануритися в культуру і досвід. Пориньте в невимушений і затишний спосіб життя Дубліна. Від історичної архітектури та брукованих вулиць до смачної їжі та напоїв, якими можна насолодитися в старовинних пабах, – у Дубліні є багато унікальних пам’яток, які можна відкрити для себе.

Близнюки – Лісабон, Португалія

Близнюки відкриті та спокійні. Вам подобається розширювати свої межі, відвідуючи нові місця і знайомлячись із новими людьми, з якими ви не зустрінетеся в повсякденному житті. Там, де інші можуть перестрахуватися, ви пірнаєте в незвідане і знаходите щось захопливе в найнесподіваніших місцях. Лісабон – столиця Португалії та одне з найяскравіших і наймодніших міст Європи. Ви відчуєте, що перенеслися в інший світ, занурившись у плавильний котел історії, кухні, мистецтва, архітектури та нічного життя. У цьому прогулянковому місті так багато справ, що вам, можливо, ніколи не захочеться його залишати.

Рак – озеро Комо, Італія

Раки – відомі домосіди, але й у вас є жага до пригод, яка може когось здивувати. Головне – переконатися, що вам комфортно. Мало що приносить вам таке ж задоволення, як відпочинок у себе вдома, тож, якщо ви збираєтеся вийти на вулицю, це має бути таке місце, яке варте витрачених часу та зусиль. Розташований біля підніжжя Альп, гламурний курорт на березі озера Комо є ідеальною фантазією для втечі від реальності в будь-яку пору року. Насолоджуйтеся ледачими днями, сповненими напоїв і сонячних ванн у літні місяці, або – какао і чудовими засніженими краєвидами, коли температура почне падати.

Лев – Париж, Франція

Ви завжди шукаєте можливість проявити себе і бути в центрі уваги, Лев. Тому, коли справа доходить до подорожі, вам потрібне місце, де ви можете влаштувати виставу і добре провести час. Сміливий та драматичний, ви шукаєте місто з таким же достатком і талантом. І чи є де-небудь більш пристрасне місце, ніж Париж? Будучи одним із найважливіших і найвпливовіших міст світу з погляду історії, мистецтва і культури, ви напевно знайдете безліч місць, де можна залишити свій слід. А завдяки такій безлічі дивовижних пам’яток і смачної їжі ви будете в Місті Світу як вдома.

Діва – Стокгольм, Швеція

Діви дуже практичні й організовані, і ці якості ви берете із собою у відпустку. Ви візьмете на себе відповідальність за планування кожної деталі поїздки, незалежно від того, з ким ви подорожуєте. Дехто може подумати, що ви трохи сноб, але ви надто стурбовані тим, щоб максимально використати свою відпустку (і гроші), щоб вас це хвилювало. Стокгольм сповнений історичних і культурних пам’яток, які допоможуть вам заповнити графік, а численні ресторани, кафе і бари міста пропонують місця для відпочинку, коли вам потрібно на мить натиснути на паузу. Це космополітичне місто являє собою ідеальне поєднання вінтажної чарівності і нового міського стилю, який підійде вам за всіма критеріями.

Терези – Рим, Італія

Ви шанувальник усього красивого і поблажливого, Терези. Як знак закоханих, ви віддаєте перевагу насолоджуватися всім, коли хтось поруч. Отже, відпустка для вас – це шанс побалувати себе найкращими речами в житті. Відпочинок у Римі обов’язково розкриє вашу романтичну сторону. Влаштуйте вечерю з макаронами при свічках на двох і найкращими винами Європи або насолодіться фантастичним місцевим мистецтвом і покупками. Якщо ви почуваєтеся дуже чуттєво, скріпіть своє кохання кидком монети і поцілунком біля фонтану Треві.

Скорпіон – Пальма-де-Майорка, Іспанія

Скорпіон, ти не новачок у незвіданому, і тобі подобається потрапляти в нові й незвичайні ситуації. Від того, що ви їсте до того, де ви живете, пристрасть і азарт – це обов’язкові умови вашої відпустки. Ви дуже незалежні, тому поїздка в місце, де ви оточені натовпами людей або вам потрібен гід, щоб пересуватися, вам не сподобається. В Іспанії багато популярних місць для відпочинку, але ви віддаєте перевагу прихованим перлинам перед модними гарячими місцями. Побалуйте себе розслаблюючим відпочинком на узбережжі Пальма-де-Майорка. Завдяки чудовій теплій погоді цілий рік, піщаним пляжам і прихованим історичним вуличкам, у цьому місті більш ніж достатньо пригод, щоб задовольнити ваші потреби.

Стрілець – Стамбул, Туреччина

Будучи найбільш заповзятливим знаком Зодіаку, ви добре проводите час, заводячи нових друзів і досліджуючи велике незвідане. Усі знають, що ви любитель гострих відчуттів, Стрілець, тому ви хочете вирушити кудись убік від второваних доріг. Стамбул має досить вражаючу історію і жваве нічне життя, щоб розважити вас і гарантувати, що ви повернетеся додому з безліччю історій, якими можна поділитися. Вам також сподобається дружити з місцевими жителями, ходити кудись випити і повечеряти, а також блукати довкола і бачити, на які приховані перлини ви натрапите.

Козеріг – Нікосія, Кіпр

Козероги, можливо, є найскладнішим знаком, коли справа доходить до планування відпустки. І справа не в тому, що ви віддаєте перевагу залишатися вдома, а в тому, що вашому піднесеному смаку і проникливому оку важко догодити. У вас, ймовірно, буде список справ, які ви хочете зробити в поїздці, і вам потрібно мати достатньо часу для відпочинку, щоб розслабитися і відпочити між справами. Нікосія – це прихована перлина серед європейських туристичних напрямків, де старий світ і сучасні зручності об’єднуються, утворюючи красиве, унікальне місто. Як людині, яка цінує традиції, вам сподобається відкривати для себе всю історію, а ваша любов до розкоші буде повністю задоволена незабутніми враженнями від відпустки.

Водолій – Амстердам, Нідерланди

Тут є що випробувати, і, як найдалекогляднішому знаку Зодіаку, ніщо не може перешкодити вам побачити це на власні очі. Вдумливий, розумний і допитливий, ви ніколи не задовольняєтеся тим, що приймаєте речі за чисту монету. Водолій – бунтар Зодіаку, тому ідеальне місце для відпочинку дасть вам можливість прогулятися дикою природою. В Амстердамі діють м’які правила та відкрита культура, які дозволять вам почуватися вільно. Не кажучи вже про те, що тут так багато справ, що ваш зайнятий розум ніколи не занудьгує. Це гарне місто, в якому можна ходити пішки (і їздити на велосипеді!), від галасливих кафе і театрів до чудових природних краєвидів.

Риби – Афіни, Греція

Риби – одні з тих, хто пливе за течією, тому ви добре підходите для подорожей. Будучи рухливим і мінливим знаком, вам подобається мати можливість щодня робити щось нове і досліджувати кожен куточок обраного вами пункту призначення. Отже, вам потрібне місто, де ви зможете насолоджуватися громадською діяльністю, але також і знаходити час на самоті. Афіни – одне з найстаріших міст світу, в якому можна виявити нескінченні стародавні скарби. Не кажучи вже про те, що ви всього за кілька хвилин їзди від деяких із найвідоміших пляжів у світі. Все це ідеально підходить для того, щоб розслабитися з книжкою або помріяти в другій половині дня.