Солістка гурту The Hardkiss вперше за два роки показала 8-річного сина (фото)

Джерело: unian.ua
Юлія Саніна приїхала до сина за кордон.

Фронтвумен гурту The Hardkiss, відома співачка Юлія Саніна поділилася сімейним контентом в мережі. Артистка вперше за довгий час показала свого сина.

У своєму Instagram виконавиця опублікувала серію кадрів, на одному з ним вона показалася з 8-річним Данилом, якого народила у шлюбі з чоловіком – музикантом Валом Бебко. Варто вказати, що за час повномасштабного вторгнення Саніна жодного разу не ділилася кадрами з хлопчиком, але цього разу зробила виняток.

Данило позував в обіймах зіркової матусі на тлі красивих краєвидів. Сама артистка не розкрила, де саме перебуває, однак шанувальники припустили в коментарях, що знаменитість прилетіла в Іспанію. За останній час хлопчик помітно підріс та змінився.

“Літні листівки”, – лаконічно підписала кадри Юлія.

До слова, останнім часом мережею шириться чимало чуток про особисте життя співачки. Саніна вже давно не публікує спільні фото з чоловіком, тому фани підозрюють, що пара більше не разом. Ба більше, існують припущення, що Вал виїхав за кордон під час війни, як і вся чоловіча частина гурту The Hardkiss. Сама Юлія ніяк не коментує плітки.

Щодо колективу, то після 24 лютого 2022, вони не виступали в Україні та не випускали нових пісень. Наразі артистка дає сольні концерти в рамках туру Special Kiss.

Нагадаємо, раніше Юлія Саніна розповіла про непростий період в The Hardkiss та пояснила, чому виступає сама.