“Він боровся зі своїми демонами”: Марія Бурмака вперше розповіла про алкозалежність чоловіка

Джерело: unian.ua
Вона зазначила, що у їхніх стосунках не завжди все було просто.

Українська співачка Марія Бурмака вперше розповіла, що її чоловік страждав на алкогольну залежність.

Вона наголосила, що історія їхнього кохання була дуже яскравою та романтичною. Ба більше, Марія двічі виходила заміж за Дмитра Небесійчука та народила йому доньку. 

“Перший раз я з ним розлучилася, а через рік ми одружилися знов. Було багато причин для завершення стосунків, які насправді були болючими. Якийсь моральний аб’юз очевидно він був. Мушу сказати чесно – у Дмитра була проблема з алкоголем. Це стало причиною, що я пішла перший раз від нього. Але це не речі, про які розповідають, ти завжди це тримаєш в собі”, – сказала Бурмака в інтерв’ю Олексію Суханову.

За словами співачки, після розлучення вони постійно спілкувалися і потім знову поновили свої стосунки. Чоловік всіма силами хотів побороти власну шкідливу звичку, проте його життя раптово обірвалося. Про це Марія згадує так:

“Він боровся зі своїми демонами, він перемагав їх, він ходив у церкву. Але буквально перед початком війни його не стало. Це трагічна була історія, що там було, ніхто вже зараз не знає: чи це був серцевий напад, чи щось таке. Сталася пожежа в будинку… І зараз перший рік, коли його не було, у мене залишилися якісь невисловлені образи, причому головна з яких: “Дімо, що ж ти так рано пішов? У нас же донька!”, але я зараз просто згадую хороше, що було”.

Артистка додала, що більше не планує виходити заміж і не бачить в цьому потреби. Проте у неї є людина, яка може зараз її підтримати та обійняти.

Нагадаємо, раніше українська співачка Марія Бурмака повідомила про раптову смерть брата-військового.