Зірка фільму “Довбуш” вперше розповів про свою родину: “Бог мене нею благословив”

Джерело: unian.ua
Чоловік також поділився своїм методом виховання дітей.

Український актор Олексій Гнатковський, який відомий за фільмом “Довбуш” і нещодавно отримав статус найсексуальнішого актора країни, вперше розповів про свою дружину та дітей. 

Чоловік не охоче ділиться подробицями свого особистого життя, проте все ж таки відкрив деяку інформацію. Зокрема, виявилося, що його кохану дружину звати Ольга і вона не його колега. 

“Ні, вона не акторка. Ми познайомилися в інституті, вона також закінчила політологію, працювала піарницею у великих компаніях, потім у банку. І на телебаченні журналісткою працювала. Після декрету мала свій шоурум, займалася сферою моди. А зараз, після початку повномасштабною війни, керує благодійним фондом: у нас є сімейний фонд, і ми його ведемо. Плюс соціальні різні проєкти – працює з дітьми, з переселенцями, з жертвами зґвалтувань, з матерями з дружинами загиблих, з військовими і так далі. Це величезний пласт роботи. Бог мене нею благословив. Я тішуся таким благословінням”, – розповів Гнатковський в інтерв’ю для “Viva!”.

Також актор розповів і про своїх двох синів. Чоловік вважає, що найважливіше, що він має їм дати – це освіту та культуру. 

“У мене двоє синів: старшому Остапу зараз 12 буде, а меншому Оресту – 4. Ми всі на “О”: Олексій, Ольга, Остап і Орест. Татко навчає насамперед любити себе і свою країну. Вони дуже добре дотичні до воєнної реальності, тому що у нас половина сім’ї воює: їхні хрещені дядьки зараз на фронті. Ми пережили і полон, і звільнення з полону. Мої діти добре про це знають, розуміють, орієнтуються в ситуації та багато допомагають. А найбільше я вчу їх своїх традицій, своєї культури. І вчу бути людьми. Як на мене, це найважливіше. Найважливіше, що ми маємо дати дітям – це освіту і культуру. І щоб вміли розпізнавати своє і чуже”, – наголосив Олексій. 

Нагадаємо, раніше акторка Наталка Денисенко поїхала на відпочинок з чоловіком-воїном та показала фото з ним.