TAYANNA зізналася, що була у стосунках з одруженим продюсером: “Не соромно”

Джерело: unian.ua
Співачка мала розмову з дружиною екс-коханого.

Відома українська співачка TAYANNA, справжнє ім’я якої Тетяна Решетняк, зізналася, що мала роман зі своїм продюсером Дмитром Клімашенком. На той час чоловік був одруженим.

На початку своєї кар’єри Тетяна була учасницею гурту “Горячий шоколад”, продюсером якого і був Клімашенко. На той момент артистці було 20 років і їм приписували не лише ділові, але й романтичні стосунки.

Лише зараз виконавиця підтвердила, що чутки були правдою і вона справді мала романтичний зв’язок з Дмитром, попри те, що в нього була дружина.

За словами TAYANNA, між нею та продюсером спалахнула пристрасть і велике взаємне кохання. Зараз Решетняк не шкодує про той період. Вона вдячна колишньому за почуття та музичний досвід.

“Ні, мені не соромно, я просто думаю, для чого про це говорити, тому що це дуже давнє минуле. Це досвід, і він залишиться зі мною. Одружені чоловіки – це вже табу. Це було велике кохання. Дуже! Моє. І взаємне. Я його вважаю великим учителем своїм. Він справді багато чого мене навчив. Я з ним почала писати перші пісні. Він був моїм таким музичним гуру”, – пояснила артистка.

Ба більше, Тетяна зізналася, що навіть просила вибачення в дружини Клімашенка. Своє рішення вона пояснила тим, що є свідомою людиною. Жінка, як каже співачка, вибачила її.

Нагадаємо, раніше TAYANNA відверто розповіла, чи вільне її серце. Співачка зізналася, що поруч з нею є людина, до якої вона має теплі почуття.