У Вінниці стартував 11-й Чілдрен Кінофест

В його межах з 7 по 16 червня пройдуть кіноогляди в одному з найбільших кінотеатрів нашого міста «Сінема Сіті». 

Як повідомила радіо "Місто над Бугом" координаторка "Чілдрен Кінофесту 2024" в м.Вінниця Софія Чонка, наймасштабніший український кінофестиваль для дітей і підлітків, який відбувається за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) і Українського культурного фонду у Вінниці розпочався сьогодні, 7 червня.

У межах фестивалю офіційний партнер, ЮНІСЕФ, представить розвивальний мультсеріал «Іскорки суперсил». У 10 серіях кумедні й кмітливі Іскорки — Міо, Пум, Бринь і Жуж — вчать дітей від 2 до 6 років краще ладнати з однолітками й дорослими, розуміти свої емоції, доглядати за собою, дізнаватися більше про навколишній світ та опановувати всі 16 необхідних у цьому віці навичок.

Кожна серія має оригінальний захопливий сюжет, який розгортається у різноманітних локаціях: від українських Карпат до екзотичного Токіо, від домашньої бібліотеки до міського парку.

Також 7, 8 і 11 червня в усіх містах де проходитиме фестиваль, зокрема й у Вінниці діятиме дитячий простір, де діти й дорослі зможуть краще познайомитися з Іскорками та темою здорового харчування через різноманітні розвивальні заняття, ігри, руханки, майстерки та майстер-класи.

Заходи у рамках фестивалю відбуваються щодня, з 10-ї ранку в кінотеатрі CinemaCity. Щоб потрапити на кіносеанси потрібно зайти на сайт «Чілдрес Кінофест 2024» та перейти до вкладки «Реєстрація». Для того, щоб зареєструвати групи громадських організацій, шкіл, таборів тощо необхідно звернутися до координатора у м.Вінниця.


Джерело: mistonadbugom.com.ua