“Не будемо грати весілля”: Ахтем Сеітаблаєв вперше розповів про кризу у стосунках з нареченою

Джерело: unian.ua
Про їхній роман стало відомо у квітні минулого року.

Відомий український режисер та актор Ахтем Сеітаблаєв, який зараз служить в ЗСУ, зізнався, що переживає кризу у стосунках з коханою Мар’яною Боцвинюк.

Не секрет, що минулого року чоловік освідчився дівчині і пара готувалася до весілля. Проте зараз, за словами Сеітаблаєва, все змінилося. 

“Поки що не будемо грати весілля. Ми на початку обговорювали, але зараз ні. Можливо, невдовзі. Ні, офіційно стосунки не оформлювали. Ми переживаємо непростий період. Не знаю, як воно буде далі. Це скоріше пов’язано з тим, що ми двоє дорослих людей і маємо певні переконання й погляди на життя, які далеко не завжди сходяться”, – зазначив Ахтем в програмі “Тур Зірками”.  

А на питання про те, чи живе досі Ахтем з обраницею – він вирішив не відповідати. Проте охоче розповів про стосунки з дітьми та онучкою. 

“Підтримуємо стосунки завдяки мережі і телефонним розмовам. Я часто спілкуюся зі старшою донькою, яка зараз в Бельгії. Емоції від онуки надзвичайні. Не дарма кажуть, що онуки – найулюбленіші діти”, – додав режисер. 

Зазначимо, до стосунків з Мар’яною Ахтем 10 років був одружений з Іванною Дядюро. Проте у 2021 році пара оголосила про розлучення. Після чого у Сеітаблаєва почався роман з нинішньою обраницею, яка молодша за нього на 20 років.  

Нагадаємо, нещодавно співачка MamaRika висловилася про кризу в шлюбі.