“Пройшли друге розлучення”: Ірина Горова розповіла, чому завершила співпрацю з Потапом

Джерело: unian.ua
Вона наголосила, що все вирішили мирним шляхом.

Відома українська продюсерка Ірина Горова, яка є колишньою дружиною репера Потапа, відповіла, чому вирішила завершити співпрацю з ним в спільному продюсерському центрі.

За словами Ірини, вони розірвали робочі стосунки у 2022 році. Це рішення приймалося складно, проте без скандалів та образ. 

“Олексій ще до війни поїхав. І там і залишився. Він почав займатися більше Настею Каменських. Ми з Надією Дорофєєвою намагалися вибудувати свою історію. Через якийсь час ми з Олексієм сіли й відверто поговорили. І домовилися, що все, що ми напрацювали до повномасштабної війни – каталог, музика – це спільна справа. А все, що відбувалося після початку війни – це моє. Олексій пішов своїм шляхом. Ми пройшли друге розлучення, дуже справедливо, спокійно. Розійшлися без скандалів, звинувачень”, – розповіла Горова в інтерв’ю журналістці Аліні Доротюк. 

Продюсерка також висловилася про хейт під час війни на адресу Потапа, з яким розлучилася 10 років тому. 

“Мені здається, що всі розуміють, що це його чи піар-стратегія, чи це помилки. Це його життя, я не можу за нього відповідати. Але якщо я щось бачу, звичайно, я можу йому написати: “Олексію, трошки інший контекст, я тобі раджу щось там інше зробити”. Але ми не працюємо, я не його піар-кампанія. У нього мета просунутися на міжнародних ринках, а у мене мета залишатися в Україні, і потім також просунутися на міжнародні ринки”, – наголосила вона. 

Нагадаємо, нещодавно Ірина Горова зізналася, що її серце зайняте та розповіла пікантні деталі особистого життя.