У Вінниці завершився навчальний курс «Must have»

Метою курсу було підготувати молоде покоління до ефективної роботи в команді, реалізації власних ідей; вивчення важливих навичок управління та планування, що сприятиме їхньому професійному та особистісному розвитку в майбутньому.

Як зазначається на сайті Вінницької міської ради, у Вінниці з 13 березня по 5 червня 2024 року тривав навчальний курс «Must have», який реалізував НЦ «Мала академія наук України» спільно з департаментом освіти Вінницької міської ради.

Курс мав на меті підготувати молоде покоління до ефективної роботи в команді, реалізації власних ідей; вивчення важливих навичок управління та планування, що сприятиме їхньому професійному та особистісному розвитку в майбутньому.

До вивчення курсу пройшли 30 підлітків (учнів 8–10 класів із Вінницької громади), які в межах семи офлайн-зустрічей здобули знання з основ громадянської освіти, лідерства, проєктного менеджменту, фандрейзингу, ефективних комунікацій, адміністрування проєктів та тайм-менеджменту.

Як зауважила керівниця навчального курсу «Must Have», методист НЦ «Мала академія наук України» Тетяна Калугаряну, кожен навчальний блок програми був сформований досить ретельно.

 – сказала вона.

Як зазначили учасники курсу, під час навчань вони отримали цінні поради та знання, які допоможуть стати конкурентними фахівцями.

 – зауважив учень 10-А класу ліцею № 20 Максим Прокопенко.

Як підсумувала директорка департаменту освіти Вінницької міської ради Оксана Яценко, зараз світ змінюється щогодинно.

 – сказала очільниця департаменту освіти ВМР Оксана Яценко.


Джерело: mistonadbugom.com.ua