Військовим, затриманим за вбивство поліцейського на Вінниччині, оголосили підозру

Підозрюваним у нападі на поліцейських у ніч на 20 квітня на Вінниччині, повідомили про підозру у посяганні на життя працівника правоохоронного органу та незаконному поводженні зі зброєю, а також у дезертирстві

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передає RegioNews.

У відомстві нагадали, що 20 квітня вночі підозрювані під час перевірки автомобіля вбили одного поліцейського, поранили іншого та втекли з місця події. Правоохоронці розшукали їх та затримали у селі Липецьке Подільського району Одеської області.

Також повідомляється, що раніше на території Вінницької області виявлено транспортний засіб, на якому переміщувалися розшукувані особи, та боєприпаси.

У Офісі генпрокурора зазначають, що в ході слідчих знайшли зброю – ймовірно знаряддя вбивства.

Зараз вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 9 до 15 років або довічне ув’язнення.

Нагадаємо, вночі 20 квітня на Вінниччині поліцейські зупинили для перевірки невідомий автомобіль темного кольору. В авто були двоє чоловіків. Вони відкрили вогонь по поліцейських, один з правоохоронців загинув.

Напад зафіксувала на відео бодікамера правоохоронця. Запис оприлюднили у мережі.

21 квітня поліція затримала підозрюваних у нападі на поліцейських у Вінницькій області. Підозрювані – двоє військовослужбовців, батько і син. Їм загрожує довічне покарання за скоєне.