На відпочинок до Хорватії вирушили діти полеглих захисників з Вінниччини (Фото+Відео)

10 липня дітей полеглих захисників з Вінниччини відправили на відпочинок до Хорватії. Групу з 35 учасників оздоровлюватимуть за рахунок приймаючої сторони.  

Про це повідомляють у Вінницькій обласній військовій адміністрації. 

До складу групи увійшли діти від 8 до 14 років з Турбівської, Муровано-Курилівецької, Оратівської, Могилів-Подільської, Стрижавської, Літинської, Тиврівської, Барської, Гайсинської, Шпиківської, Козятинської та Жмеринської територіальних громад. Усі вони побувають за кордоном вперше.

Діти Захисників та Захисниць перебуватимуть у Хорватії до 22 липня. На них чекатимуть розваги та екскурсії. Більшість часу діти проведуть у закладах відпочинку на узбережжі Адріатичного моря. Під час відпочинку їх супроводжуватимуть професійні психологи, перекладач та представник управління у справах ветеранів війни Департаменту соціальної та молодіжної політики ОВА.

Поїздка стала можливою завдяки домовленостям з представниками Осієцько-Баранської жупанії під час їх візиту до Вінницької області восени минулого року. Всі витрати, пов’язані із відпочинком дітей полеглих воїнів, взяла на себе хорватська сторона.

– наголосила перша заступниця начальника ОВА Наталія Заболотна.

Джерело: Vinbazar.com