Покійна Шеннен Догерті розлучилася з чоловіком за день до смерті, – ЗМІ

Джерело: unian.ua
Вона не змогла пробачити чоловікові зраду.

Американська акторка Шеннен Догерті, якої не стало 13 липня, за день до смерті розірвала шлюб з чоловіком у позасудовому порядку, а також відмовилася від вимоги подружнього утримання.

Як повідомляє People, акторка намагалася якомога швидше розірвати стосунки з колишнім. Вже 12 липня Шеннен Догерті підписала папери про розлучення.

Тим часом Курт Ісварієнко залишив свій підпис 13 липня, і подружжя офіційно розлучилося. Того самого дня знаменитість померла. Тоді сторони уклали письмову угоду про їхнє майно та права на шлюб, включаючи аліменти, оригінал якої подано до суду.

Раніше покійна Шеннен стверджувала, що Курт не погоджувався на розлучення та чекав на її смерть, щоб не платити значних аліментів.

Відомо, що подружжя прожило в законному шлюбі 14 років і розійшлося після того, як стало відомо про зраду Ісварієнко. Про обман чоловіка жінка дізналася напередодні складної операції.

Через деякий час з’ясувалося, що Ісварієнко активно витрачав гроші з сімейного бюджету, але відмовлявся оплачувати лікування дружини, яке, за його словами, було надто дорогим.

Нагадаємо, Шеннен Догерті померла 13 липня у віці 53 років. Нещодавно в мережі з’явилися останні фото знаменитості, зроблені перед смертю.