Відому українську співачку затримала поліція: що сталося

Джерело: unian.ua
Артистка вирушила до Львова, щоб зібрати кошти на потреби ЗСУ.

Українську зірку 2000-х, співачку Наталю Дзеньків, відому під псевдонімом Lama, у Львові затримали працівники поліції.

Виявилося, що це було частиною соціальної ініціативи Національної поліції України щодо запобігання ДТП із пішоходами в нічний час. Артистка погодилася підтримати ініціативу і використала свій блог, щоб нагадати українцям про важливість дотримання правил безпеки.

“Вчора перед виступом у Львові я долучилася до соціальної акції для запобігання ДТП із пішоходами у нічний час у співпраці з Національною поліцією України. Особливо важливим є дотримання правил дорожнього руху, і ще більшої уваги цьому треба приділяти вночі та за умов низької видимості на дорогах. Водії повинні використовувати фари дальнього світла, забезпечувати постійну концентрацію уваги та дотримуватися безпечної швидкості”, – прокоментувала Lama.

Також вона наголосила, що пішоходи не повинні забувати про світловідбиваючі елементи для підвищення видимості на дорозі.

“Пішоходи, у свою чергу, повинні бути забезпечені світловідбиваючими елементами (флікерами) для підвищення видимості на дорозі. Також це стосується велосипедистів, тих, хто рухається безпосередньо по одній дорожній смузі з транспортними засобами. Пам’ятайте, що такий рух є вкрай небезпечним. Батьки мають слідкувати за тим, щоб їхні діти мали такі світловідбивні аксесуари, та проводити з ними роз’яснювальні бесіди про безпеку на дорозі”, – додала артистка.

Як відомо, з відділку поліції Lama вирушила одразу на виступ. На благодійному заході вдалося зібрати понад 265 тисяч гривень, які будуть спрямовані на FPV-дрони.

Нагадаємо, раніше Lama розповіла про молодшого на 18 років бойфренда.