“Це токсичні стосунки, які вбивали”: хто з українських зірок став жертвою аб’юзу

Джерело: unian.ua
Ці знаменитості страждали від психологічного та фізичного насилля

Чимало жінок хоча б раз у житті ставали жертвами фізичного або психологічного насилля. Проте часто вони приховували це, боячись осуду або ж хвилюючись про власну безпеку. УНІАН розповість про прекрасну частину українського шоубізнесу, які потрапляли у ситуації, що загрожували їхньому життю.

Відомі українські акторки, співачки, ведучі, попри те, що мали високий статус, великі статки та були сильні духом, все одно потрапляли у капкан чоловіків-аб’юзерів. Відомий блогер пліткар Богдан Беспалов назвав деяких знаменитостей, які мали подібний досвід у житті. Зокрема, йдеться про акторок Ксенію Мішину, Іру Кудашову, співачок Ольгу Полякову, Гайтану, Камалію тощо.

Гайтана

Першою у списку, хто став жертвою аб’юзу, є саме ця співачка. Гайтана відкрито говорила, що над нею в минулому синили насилля. Артистка зізналася, що була у токсичних стосунках. Екс-коханий підіймав на неї руку. Навіть після розставання Гайтана ще довго не могла оговтатися від пережитого.

“Одного разу я найняла охоронця. Це був вимушений крок. Мені погрожував колишній. Після чергового скандалу я викликала поліцію, коли він спав. Зібравши речі, назавжди зникла з його життя. Він довго переслідував мене і намагався підловити, коли я поверталася додому. Дзвонив кожні 5 хвилин, кричав у слухавку, що кохає, не може без мене жити. Якщо я не повернуся, обіцяв накласти на себе руки. Це були токсичні стосунки, які вбивали мене. Я робила помилку щоразу, коли терпіла і прощавала фізичне насилля. Мені знадобилися роки, щоб перестати бачити страшні сни, боятися і знову повірити в себе”, – зазначала виконавиця.

Lida Lee

Співачка стикнулася з психологічним насиллям. Ще до своєї популярності артистка була у стосунках з токсичним чоловіком. Вона розповідала, що екс-бойфренд не те що не підтримував її, а всіляко намагався показати, що Lida Lee нічого не варта. Саме після цих стосунків виконавиця присвятила себе кар’єрі і стала відомою в Україні.

“Він хотів, щоб поруч була жінка, яка тільки готує, дивиться на нього і робить усе те, що він каже. Я ніколи не чула від нього підтримки. Він не хвалив мою творчість. У цих стосунках я знецінила себе як жінку і як артистку, але для нього цього було мало. Багато було психологічного аб’юзу, і його не можна викреслити навіть зараз. Після цієї ситуації у мене з’явилася каре. Також з’явилася і сама Lida Lee, яку ви знаєте”, – ділилася Lida Lee.

Ксенія Мішина

Акторка була у стосунках з режисером, який постійно знецінював її старання. На шляху до успіху Ксенія страждала від морального насилля та побоїв. Ніхто, як ділилася зірка, не міг захистити її. Вона терпіла знущання, але врешті не витримала і обірвала зв’язки з аб’юзером.

“Я добре пам’ятаю той час, коли я винаймала кімнату в “трьошці” з чорними від цвілі стелями. Рідкісні підробітки аніматором, нескінченні проби і слова одного режисера: “Тобі ніколи не стати актрисою. Ти красива? Так. Але ти не актриса, ти модель”. Далі в хід пішли руки і нікого у світі, хто може захистити. Поліція, почувши сімейні розбірки, просто ігнорувала такі виклики. А ще більше посилювала бридке відчуття того, що ти на все це заслуговуєш і мусиш терпіти”, – розповідала знаменитість.

Оля Полякова

Зараз впевнена в собі, красива жінка, відома українська співачка, а раніше жертва психологічного аб’юзу. Такою була одна з трагічних сторінок життя Полякової. Екс-коханий виконавиці через постійні ревнощі буквально забороняв Ользі усе. Зірка навіть не мала права спілкуватися та дивитися на інших чоловіків. Якщо ж вона це робила, то страждала від сильної чоловічої руки.

“У мене був такий ревнивий хлопець, коли я в ресторані замовляла їжу, то не повинна була дивитися на офіціанта. Коли одного разу я підняла очі на офіціанта, щоб щось йому сказати, мені в голову полетів пакет із соком”, – зазначала артистка.

Ірина Кудашова

Акторка у доволі юному віці також була жертвою аб’юзивних стосунків. У 18 років вона зустрічалася з хлопцем, який її принижував, маніпулював та робив боляче. При цьому Ірина терпіла знущання та не йшла від нього.

“В мене не було фізичного насилля, але воно було моральне. Але якщо і далі стосунки б продовжилися, то було б фізичне. Хлопець якось сказав: “Якщо ти зараз не заспокоїшся, то я тебе вб’ю”. Мені стало так страшно за своє життя. Я розумію, що людина в пориві агресії може що завгодно зробити. Я плакала, я навіть боялася голосно плакати, щоб він не почув. Потім заспокоїлася, прийшла лягла в ліжко і ніби нічого не було”, – розповідала Кудашова.

Камалія

У квітні 2024 року мережею поширилися фото із закривавленим обличчям Камалії. На її лиці було видно гематоми та кров. Відтак шанувальники співачки припустили, що здійснити фізичне насилля над співачкою міг її колишній чоловік – мільярдер Захур. Однак артистка спростувала ці чутки. З’ясувалося, що співачка у стосунках з чоловіком Михайлом. Новий обранець не міг забезпечити співачку, вживав наркотики та бив її. Наразі невідомо, чи розірвала зірка стосунки з аб’юзером.

“Я боюся повертатися до Міші, поки він вживає наркотики і алкоголь. Він мене в цьому стані може просто вбити. Я була дівчинкою в золотій клітці в мене було все: сім’я, діти, коні, концерти, а з Мішею що? Одні побиття щоразу, коли він приймає…”, – ділилася Камалія.

Нагадаємо, раніше Ксенія Мішина розповіла про шкільного вчителя-педофіла.