Діва – соцмережі, Скорпіон – підслуховування: порочні задоволення усіх знаків Зодіаку

Джерело: unian.ua
Спробуйте здогадатися, за які задоволення буває соромно Рибам і Терезам.

Астрологиня Лорен Еш розповіла про guilty pleasure представників усіх знаків Зодіаку. Йдеться про найсильніші задоволення, за які найбільше соромно, пише Best Life.

Овен – пізно лягати спати.

Овен відомий своєю нескінченною кількістю енергії. Проблема для вас не в тому, щоб знайти свою пристрасть у житті, а в тому, щоб вирішити, на чому зосередитися. Усі ці мрії та амбіції означають, що ви завжди в русі з моменту пробудження до моменту засинання. Але навіть такій зосередженій людині, як ви, потрібна перерва, щоб розслабитися і відновити сили, тому ви сумно відомі тим, що у вихідні переводите свій телефон у режим “не турбувати” і спите весь день.

Тілець – онлайн-покупки

Тільця часто називають найбільш практичним і надійним знаком Зодіаку. Коли справа доходить до прийняття важливих рішень, ви виявляєте, що це відбувається природно. Однак після довгого робочого дня і перебування в напрузі іноді ви не можете не віддаватися звичці здійснювати нічні покупки в Інтернеті. Зрештою, ви багато працюєте, то чому б не побалувати чимось.

Близнюки – їжа з доставкою

Як соціальний метелик Зодіаку, ви завжди рухаєтеся зі швидкістю мільйон миль на хвилину, біжите на гру, заходите на вечірку до друга або випиваєте з колегами. Єдине, що у вашому списку справ може не бути виконано, – це похід у продуктовий магазин. Справа не в тому, що вам не подобається готувати, але наприкінці довгого дня у вас часто не залишається сил на це. Таким чином, ви нерідко замовляєте улюблену смачну їжу на вечерю з доставкою.

Рак – реаліті-шоу

Не всі зодіакальні стереотипи вірні, але стереотип про те, що Рак є домосідом Зодіаку, саме такий. І ви не почуваєтеся погано через це. Ви проводите багато свого вільного часу, піклуючись про інших людей, і насправді це забирає у вас багато сил фізично і морально. Більше, ніж будь-хто, ви розумієте, як важливо знайти час, щоб перейти в режим відлюдника і ненадовго відключитися від турбот світу. Це не тільки дає вам можливість розслабитися, але також дає змогу вам подивитися всі ваші улюблені реаліті-шоу.

Лео – вбиратися, коли нікуди йти

У Лева є репутація, якій він має відповідати (принаймні, ви так думаєте). Ви живете заради можливості виставити напоказ свої речі й опинитися в центрі уваги. Але іноді, як би ви не старалися, ваш календар порожній, і у вас немає причин вбиратися. Ви увімкнете улюблені мелодії, одягнете приголомшливе вбрання і зробите кілька гламурних селфі. Щоб бути в центрі уваги, вам не потрібне запрошення.

Діва – соціальні мережі

Ви трохи інтроверт, Діва, але це не означає, що ви не звертаєте уваги на все навколо. Насправді, вам подобається використовувати свій статус тихоні, щоб вписатися в будь-який сценарій. І досить часто ви не можете відмовитися від “походу” в соціальні мережі. Незалежно від того, переглядаєте ви стрічку Instagram вашої коханої людини, щоб дізнатися, чи самотній він, чи шукаєте свого колишнього ворога на роботі в LinkedIn, ніщо не робить вас щасливішими, ніж натрапити на важливу інформацію або пікантні плітки після кількох годин кіберпростору.

Терези – десерт перед вечерею

З вами дуже легко дружити, Терези. Частково це пов’язано з вашим спокійним характером і почуттям гумору, але також і з тим, що ви завжди зважаєте на потреби інших і стежите за тим, щоб усе було чесно й рівно. Звісно, бути знаком балансу та гармонії також означає час від часу балуватися. Ніхто не може бути ідеальним весь час, тож не засмучуйтеся, піддаючись спокусі, особливо коли десерт на вашій кухні починає кликати вас на ім’я.

Скорпіон – підслуховування

Як людині, яка цінує свою конфіденційність і секретність понад усе інше, вам важко визнати, що у вас є якісь гріховні задоволення. Ви темна і складна людина, Скорпіон, тому цілком логічно, що ваш прихований порок – це спостерігати за драмою інших, не вплутуючись у цю плутанину безпосередньо. Чи то підслуховування під час обіду, чи то спостереження за людьми в парку, ви не можете не дозволити собі трохи попідглядати. Звичайно, може здатися трохи підступним пхати носа в справи інших людей, але поки ви нічого не робите з інформацією, ваш секрет у безпеці.

Стрілець – лікарняний без причини

Стрільці завжди переходять від однієї пригоди до іншої, рухомі любов’ю до досліджень і свободи. Володіючи впевненістю в собі і бажанням зробити собі ім’я, ви не новачок у ризику. І іноді цей ризик може включати в себе відмову від роботи, щоб знайти нову можливість або провести день на самоті. Інші можуть турбуватися про те, що їх викриють та звільнять, але ви більше турбуєтеся про те, щоб упустити маленькі моменти життя.

Козеріг – купівля речей, які “не потрібні”

Козеріг – найстриманіший зі знаків Зодіаку. Ви прискіпливі й організовуєте кожен аспект життя. Ви також найпрацьовитіша й найамбітніша людина, що змушує вас дуже відповідально ставитися до економії і витрати своїх грошей. Але жити в такому обмежувальному режимі може дуже швидко набриднути. Саме час перестати розглядати кожну “легковажну” покупку як марну трату грошей або помилку, а натомість почати цінувати можливість час від часу побалувати себе. Зрештою, ці довгі години в офісі були не дарма.

Водолій – гучна музика

Як ексцентричний і бунтівний представник Зодіаку, ви мало чого соромитеся або активно намагаєтеся приховати. Ви завжди віддаєте перевагу особистим цінностям і принципам перед думкою інших і не дотримуєтеся соціальних норм, до яких більшість людей так високо ставиться. А оскільки музика є одним із головних способів самовираження, не дивно, що ви схильні губитися в ритмі, граючи на гітарі або співаючи на повну силу легенів. І в цьому немає нічого страшного.

Риби – багато хобі одночасно

Риби, ви відомі своєю креативністю та артистизмом, що часто проявляється в тому, які хобі ви вибираєте, і в тому, скількома з них ви маніпулюєте одночасно. Від в’язання до малювання, катання на роликових ковзанах і будь-якої останньої тенденції, що захопила соціальні мережі, ви завжди готові що-небудь спробувати. А оскільки почуття провини, як і раніше, залишається задоволенням, дозвольте собі мати різноманітні інтереси і не засмучуватися через те, як ви відволікаєтеся від повсякденної рутини.