Путіністка Тализіна різко висловилася про Галкіна: “Він спивається”

Джерело: unian.ua
Акторка заявила, що в гумориста є проблеми з алкоголем.

Відомий російський гуморист Максим Галкін та його дружина – співачка Алла Пугачова – після початку повномасштабного вторгнення стали на бік України. В Росії їх вважають ворогами, тому кремлівські посіпаки частенько розповсюджують всіляку маячню про зіркове подружжя.

Так і цього разу, коли 89-річна акторка-путіністка Валентина Тализіна зробила скандальну заяву про артиста. Вона, як і інші фанати диктатора, на тлі протесту Галкіна, вирішила показати свою прихильність Кремлю та облаяти “зрадників”.

У коментарі для пропагандистських ЗМІ Тализіна видала, що в Максима нібито алкогольна залежність. Вона заявила, що гуморист буквально спивається. Щоправда, жодних підтверджень, що в знаменитості є проблеми з алкоголем, вона не надала. Тож її одіозна заява залишилася просто словами.

“Емігрантці Аллі Пугачовій слід подбати про свого чоловіка. Мені здається, що він спивається. У Максима Галкіна великі проблеми, це очевидно. Він же постійно падає на сцені”, – наплела путіністка.

До слова, сам Галкін поки що ніяк не коментував ймовірний алкоголізм, який йому приписують в РФ.

Позиція Галкіна щодо війни в Україні

У 2022 році артист публічно заявив, що не підтримує напад Росії на Україну і назвав вторгнення окупантів “жахливою трагедією і злочином проти людства”. На знак незгоди з путінським режимом він з родиною виїхав до Ізраїлю. Там Галкін та Пугачова почали відкрито критикувати владу РФ.

За проукраїнську позицію артиста внесли до списку “іноагентів”. Зіркова пара досі проживає за кордоном і, схоже, не планує повертатися до країни-агресорки.

Нагадаємо, раніше Галкін виступив на розкішному українському весіллі та заспівав “Одну калину”. Шоумен підтримав молодят з України.