Образи 70-х і сварки: KOLA та Parfeniuk презентували чуттєвий кліп “Температура”

Джерело: unian.ua
Вони вперше заспівали разом.

KOLA та Parfeniuk випустили спільну пісню під назвою “Температура”. Трек із літнім вайбом занурює слухача у стосунки пари, яка опинилася на межі розриву, але все ж таки намагається їх врятувати. Вони обидва розуміють, що вогонь любові й пристрасті потребує нового життя.

Артисти намагалися показати слухачам, що навіть коли почуття здаються зниклими, є шанс знову розпалити вогонь і знайти спільну мову.

“Ця пісня – мантра для всіх, хто відчуває, що любов згасає, але варто шукати спосіб її відновити. Важливо не опускати руки, а пам’ятати, що навіть найменша іскра може запалити вогонь. Вона про те, як важливо зберегти тепло у стосунках і не дати почуттям охолонути”, – розповіла KOLA.

Артисти вже встигли представити і спільний кліп на пісню “Температура”, що заслуговує окремої уваги. Відео було створене з ефектом реферсивних знімань. У кліпі артисти відійшли від шаблонної сексуалізації головних героїв, продемонструвавши емоційну побутову сварку. У відео KOLA та Parfeniuk постали перед глядачами в образі типової пари 70-х.

“Кожний фіт – це для мене потужний енергетичний заряд. Новий сингл з KOLA – це про температуру в серці. Особлива історія, яка, попри мінорні сенси, звучить дуже оптимістично, адже після темряви на нас завжди чекає світло. Пісня, яка навчить розпалювати вогонь у стосунках”, – поділився Parfeniuk.

Нагадаємо, раніше Міша Крупін та KOLA розповіли про складнощі у стосунках в новому кліпі “Тюльпани”.