Гурт “Aerosmith” несподівано завершує гастрольну діяльність: що сталося

Джерело: unian.ua
Музиканти назвали причину такого рішення.

Легендарний гурт “Aerosmith” оголосив про завершення своєї гастрольної діяльності.

Цю новину написали музиканти на своїй сторінці в Instagram. Причиною такого рішення стало те, що 76-річний соліст Стівен Тайлер не зміг повністю відновитись після травми голосових зв’язок.

“Голос Стівена – це унікальний інструмент. Протягом місяців він невтомно намагався повернути свій голос у стан, у якому він був до травми. Ми бачили, як він бореться, незважаючи на те, що поруч з ним найкращі лікарі. На жаль, зрозуміло, що повне одужання після травми голосу неможливе. Ми прийняли важке, але необхідне рішення – як гурт братів – піти з гастрольної сцени”, – написали музиканти.

Вони також подякували всім прихильникам, які хотіли прийти на їхні концерти. А гроші за квитки, які вже встигли придбати, автоматично повернуться всім глядачам.

Що відомо про гурт “Aerosmith”

Гурт “Aerosmith” був створений у 1970 році в Бостоні. Через три роки вийшов їхній дебютний однойменний диск. За 40-річну історію відомого колективу було випущено 14 студійних альбомів. Їхній загальний тираж перевищив 150 мільйонів копій. Цікаво, що з 1975 по 2001 роки понад два десятки композицій гурту потрапили в хіт-парад Billboard Hot 100.

Найвідомішими хітами “Aerosmith” є пісні “Crazy”, “Angel”, “I Don’t Want To Miss A Thing” та багато інших. 

Нагадаємо, раніше гурт R.E.M. виступив у повному складі вперше за майже 30 років.