Оля Полякова розповіла, чому повернула доньку з-за кордону під час війни: “Була травма”

Джерело: unian.ua
Дівчинка дуже хотіла додому.

Українська співачка Оля Полякова зізналася, чому вирішила повернути молодшу доньку Алісу з Великої Британії до України під час війни.

Вона пояснила, що 12-річна дівчинка дуже хотіла додому. Ба більше, переїзд до іншої країни став для Аліси справжньою травмою. 

“Аліса повернулася додому. Вона дуже хотіла повернутися до свого старого життя. Для неї це просто була якась абсолютна ідея фікс, з якою неможливо було жодним чином боротися. Я вже й так з нею розмовляла і сяк. У неї була травма, що її взяли за шкірку і відвезли кудись, забрали з дому рідного, забрали друзів, забрали зі своєї школи, квартири, від своїх тваринок домашніх. У неї було дуже травматичне сприйняття цієї ситуації”, – розповіла Полякова в інтерв’ю проєкту “Тур зірками”.

Співачка наголосила, що зараз дівчинка вимагає, аби все у її житті було таким, як до початку війни. 

“Для неї дуже важливо не просто повернутися додому, а повернутися до тієї квартири, звідки вона поїхала, саме до тієї школи, до того ж тренера, з яким вона тренувалася. Ба більше, вона вимагає в мене повернути їй няню. Я кажу, що їй 13 років через місяць, яка няня. Вона хоче, щоб все було як раніше і тоді заспокоїться. Я зараз хочу все зробити для того, щоб в неї було все, як раніше”, – додала артистка.

Нагадаємо, нещодавно ведуча Ольга Фреймут неочікувано повернулася в Україну та показала молодшу доньку.