“Навіть граю в настільний теніс”: зірка “Ліги сміху” розповів про реабілітацію після поранення на фронті

Джерело: unian.ua
Чоловік потроху повертається до активного способу життя.

Відомий український гуморист, військовий та учасник шоу “Ліга сміху” Віктор Розовий розповів про свій стан після серйозного осколкового поранення на фронті. 

За словами чоловіка, зараз йому стає краще. Пильний нагляд лікарів у реабілітаціному центрі зробили свою справу. Віктор вже починає самостійно ходити та поступово повертається до активного життя. 

“Хочу висловити дуже велику вдячність медикам передусім за те, що врятували мені життя, за швидкі ухвалені рішення. Зараз проходжу реабілітацію, вже потроху починаю ходити. Навіть граю в настільний теніс. Це ніф*га собі, я вам скажу! Тому хочу подякувати фахівцям з реабілітації, тому що поступово я повертаюся до звичного соціального й активного життя”, – сказав Розовий на YouTube-сторінці МОЗ України.

Що відомо про Віктора Розового 

Віктор на початку повномасштабної війни став на захист країни. Розовий служив у Третій окремій штурмовій бригаді. Та у березні цього року під час виконання бойового завдання на передовій він отримав осколкове поранення в голову. На щастя, побратими вчасно надали йому першу медичну допомогу і врятували життя. Після цього Віктор пережив складну операцію та два тижні інтенсивної терапії. Згодом чоловік показав шрам після поранення. 

Зараз артист проходить реабілітацію, а з ним поруч постійно знаходиться його дружина Ольга.

Нагадаємо, раніше Віктор Розовий висміяв росЗМІ, які написали брехню про нього.