Чотири протоколи отримав нетверезий водій, який за день вчинив дві автопригоди

Протягом одного дня водій мікроавтобуса в'їхав в автівку, згодом – зніс огорожу та врізався в дерево.

Як інформують у тг-каналі Патрульної поліції Вінниччини, 27 серпня на лінію 102 надійшов виклик про ДТП від водія Кіа Sportage. Зі слів заявника, у нього на вулиці Келецькій вʼїхав Mercedes-Benz Sprinter. Винуватець автопригоди зник з місця події. 

Орієнтування на порушника патрульні передали своїм колегам. Згодом іншому екіпажу надійшов виклик про цього ж кермувальника на вулицю Стельмаха. Виявилось, що водій автомобіля Mercedes-Benz Sprinter зніс там огорожу, перетнув трамвайні колії та вʼїхав у дерево. Очевидці події не дали йому втекти та викликали поліцію. 

"Прибувши на місце пригоди, ми помітили у порушника ознаки алкогольного спʼяніння. Проте пройти перевірку на спецприладі Драгер чи в медичному закладі чоловік відмовився", – розповідають патрульні.

На 33-річного водія автомобіля Mercedes-Benz Sprinter склали 4 протоколи: за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані спʼяніння), за ст. 122-4 (Залишення місця автопригоди) та 2 протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП).


Джерело: mistonadbugom.com.ua