Перший молодик осені 3 вересня: буде особливим для трьох знаків Зодіаку

Джерело: unian.ua
Молодик у вересні – це час для невеликих, але стійких поліпшень у житті, які підуть на користь здоров’ю, кар’єрі та особистому життю.

Вересневий молодик 2024 пройде під знаком Діви. Наприкінці серпня ретроградний Меркурій закінчив свій рух, який приніс чимало труднощів і непорозумінь, тож можна видихнути і на хвилі енергії молодика зробити новий старт до намічених цілей. Що принесе новий Місяць і кому слід бути обережним у цей час – розповідаємо нижче.

  • Коли буде молодий Місяць у вересні 2024 – точний час
  • Молодик у Діві – у чому його особливість
  • Що можна і що не можна робити в молодик у вересні 2024

Коли буде молодий Місяць у вересні 2024 – точний час

Перший молодик осені 2024 року настане 3 вересня о 04:56 за київським часом (01:56 GMT).

Молодик настає один, а іноді два рази на місяць, коли Місяць і Сонце розділяють одне й те саме місце в Зодіаку – наприклад, у вересні вони зустрінуться в знаку Діви. Оскільки ці два світила знаходяться близько, то яскраве світло Сонця не відбивається від Місяця, і з Землі Місяця не видно на небі.

З цієї причини молодик можна сприймати як чисте полотно, на якому ми можемо намалювати своє бачення майбутнього і скористатися енергією Місяця, щоб прояснити і намітити свої цілі – за три дні до і після події.

Молодик у Діві – у чому його особливість

З огляду на те, що знаком Діви керує Меркурій – планета комунікацій, транспорту і технологій – ця астрологічна подія може відчуватися як початок нового життя і набуття ясності, якої не вистачало останнім часом (через меркуріанський ретроград).

Цілком імовірно, що ви будете мотивовані складати списки, прибирати безлад і зможете зосередитися на прагматичних тонкощах того, як досягти будь-якої поставленої мети. І, з огляду на мінливу (тобто адаптивну) природу земного знака Діви, це момент, коли вам може бути легше відмовитися від наявного “плану гри”, який на ділі виявився не таким хорошим, як ви очікували.

Також цей молодик – останній перед початком сезону затемнень 18 вересня, тому важливо встигнути все максимально впорядкувати й організувати, перш ніж почнеться такий собі космічний хаос. Астрологи називають три знаки Зодіаку, для яких буде особливим вересневий молодик:

  • Діви – вам потрібно бути готовим почати все з чистого аркуша. Новий Місяць тримає перед вами дзеркало, пропонуючи проаналізувати, який вигляд ви маєте у світі, і внести корективи, якщо вам не подобається те, що бачите. Що б ви хотіли змінити або покращити в собі, щоб максимально розкрити свій потенціал? Будьте чесними із собою, але водночас остерігайтеся бути надмірно критичними – зміни у вашому житті мають відбуватися зі співчуття до себе, а не із самосвідомості.
  • Стрільці – сезон Діви змушує вас заглиблюватися в деталі своєї кар’єри весь місяць, але цей молодик стане особливо мотивуючим часом для початку нових проєктів і вдосконалення своєї роботи. Якщо ваша професійна траєкторія була заплутаною або неясною, зараз саме час почати вдосконалювати свої плани, щоб рухатися вперед. Чи складено ваш графік таким чином, щоб він сприяв продуктивності? Чи відчуваєте ви себе достатньо організованим? Почніть впроваджувати нові звички на роботі та підходити до речей прагматично й реалістично.
  • Риби – настав час звернути увагу на особисті стосунки у вашому житті та помістити їх під збільшувальне скло, адже цей новий Місяць сходить у вашому секторі партнерства. Реально погляньте на дрібниці, які можуть залишатися непоміченими та роз’їдати основу вашого зв’язку – наприклад, на невеличку шкідливу звичку або на незначну ситуацію, яка викликала обурення. Легко підставити іншу щоку, але для довговічності ваших стосунків краще зробити крок уперед і зайнятися чимось корисним.

Пам’ятайте, що будь-який молодик (не тільки вересневий) дає можливість прояснити,чого ви хочете досягти впродовж наступних двох тижнів (до наступної повні) або шести місяців.

Що можна і що не можна робити в молодик у вересні 2024

У період молодика – три дні до і після події – астрологи радять утриматися від низки речей.

Чого не можна робити в молодик:

  • починати важливі проєкти, переїзд, ремонт – це все можна планувати, але сам момент реалізації відсунути на Місяць, що зростає;
  • вплутуватися в суперечки, конфлікти, починати з’ясування стосунків;
  • брати і давати в борг, робити великі покупки, інвестиції;
  • перевтомлюватися на роботі або в спортзалі, займатися екстремальними видами спорту;
  • переїдати, вживати алкоголь;
  • вирушати в далеку дорогу – якщо є можливість, то поїздку краще перенести.

Не слід у період молодика робити будь-які хірургічні втручання (якщо вони не термінові).

Що потрібно робити в молодик:

  • закінчувати розпочаті справи;
  • планувати майбутнє, аналізувати сьогодення;
  • миритися і прощати образи;
  • віддавати борги, закривати кредити;
  • позбуватися непотрібних речей і всього, що себе зжило.

Під час молодика у вересні уникайте непотрібної метушні, пліток і безладу – краще зосередьтеся на своїх цілях і визначте, що важливо для вас. Це ідеальний час для того, щоб навести лад не тільки в думках і справах, а й в усьому, що вас оточує – не пропустіть його.

Раніше ми публікували місячний календар на вересень 2024 зі сприятливими та несприятливими днями.