“Ти вдома”: Аліна Шаманська вперше за період війни привезла 6-річного сина до України (відео)

Джерело: unian.ua
Вона показала реакцію хлопчика на повернення додому.

Українська блогерка та ведуча Аліна Шаманська вперше за період  повномасштабної війни привезла свого 6-річного сина до України із-за кордону. 

З 2022 року Артур перебував з мамою в США. Там він почав ходити до школи та добре оволодів англійською мовою. Та сьогодні, 2 вересня, Шаманська вирішила привезти хлопчика додому. Зворушливі кадри перших кроків сина на рідній землі блогерка опублікувала у себе в Instagram. На відео помітно, як Артур радіє поверненню та кричить від щастя.  

“Ти в Україні! Ти вперше зараз ступиш за три роки на українську землю. Давай-давай! Ти вдома! Вже немає написів англійською, все тепер українською. Я тебе вітаю, моє коханнячко”, – привітала Аліна сина.

До речі, Шаманська не стала розповідати, чи остаточно вирішила залишити сина в Україні, чи це лише тимчасово. 

Реакція підписників

Підписники Аліни пораділи за неї та Артура і написали свої коментарі. 

  • “В мене мурахи!”
  • “Я розплакалась! Згадала, як сама цілувала з дітьми брудну траву обабіч траси десь біля кордону. Така рідна, найкраща трава! Вітаємо на рідній землі!”
  • “Без сліз на це неможливо дивитись!”
  • “Які ж у нього щирі емоції”
  • “Нарешті! Вітаємо вдома”.

До слова, Аліна Шаманська виховує сина від актора Руслана Ханумака, з яким нещодавно розлучилася. Чоловік у липні виїхав з України під час війни. Згодом він показався в США, де зустрівся з 6-річним Артуром. 

Нагадаємо, раніше Аліна Шаманська розповіла про болісну реакцію сина на розлучення.