Розпочався суд над вінничанином, який вбив знайомого під час застілля

Прокурорами Вінницької окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 43-річного жителя Вінниці за фактом нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України).

Про це повідомили у пресслужбі Вінницької обласної прокуратури.

За даними слідства, у квітні цього року неодноразово судимий за вчинення тяжких злочинів вінничанин розпивав алкогольні напої в гучній компанії у будинку своєї знайомої.

«До господині дому прийшов її приятель, який зробив зауваження присутнім про їхню неналежну поведінку, яка заважає оточуючим. Це розізлило обвинуваченого, й у відповідь він наніс потерпілому руками й ногами близько 30 ударів по всьому тілу. Чоловік знепритомнів, а компанія продовжувала чаркувати. Через якийсь час зловмисник повторив побиття, та згодом компанія розійшлася. Непритомного потерпілого доправили до лікарні, де він, не приходячи до тями, за кілька днів помер. Обвинуваченого було затримано правоохоронцями в процесуальному порядку та на час слідства поміщено під варту», – йдеться у повідомленні.

За скоєний злочин передбачено позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.
Досудове розслідування здійснювалося слідчими відділу № 1 Вінницького РУП ГУНП у Вінницькій області.

Джерело: Новини Вінниці