Лев – манго, Телець – фінік: який фрукт найкращий для вас за знаком Зодіаку

Джерело: unian.ua
Ракам найбільше підходить кавун, а Рибам – полуниця.

Це може здатися смішним, але улюблений фрукт людини може багато розповісти про неї.

Видання Tasting table з’ясувало, який фрукт найкраще підходить вашому знаку Зодіаку.

Овен

Ці знаки відомі своєю конкурентоспроможністю, що цілком доречно, враховуючи, що вони люблять бути №1. Овни також особливо нетерплячі та імпульсивні, що означає, що вони більш схильні до концепції миттєвого задоволення. Однак саме це робить їх схильними кидатися з головою в нові починання, чи то зміна професії, чи то нове хобі. Найкращий фрукт для Овна – авокадо.

Телець

Тельці відомі своєю впертістю і твердолобістю, але за цим криється набагато більше. Насправді, їхня впертість – лише побічний продукт їхнього прагнення до стабільності. Ці знаки живуть у рутині, що робить їх надійними і передбачуваними. Вони підтримують свій спокій, встановлюючи жорсткі межі навколо речей, які роблять їх щасливими. Хоча дехто може прийняти їхню впертість за егоїзм, насправді все навпаки. Вкладаючи сили в себе і піклуючись про свої потреби, ці знаки здатні проявити себе для інших як надійні, втішні та логічні друзі, якими ми їх знаємо. Найкращий фрукт для Тельця – фінік.

Близнюки

Близнюків часто звинувачують у лукавстві, але – у більшості випадків, принаймні – це помилка. Близнюки, відомі як неймовірно товариські та цікаві люди, часто шкодують, що не можуть перебувати у двох місцях одночасно. У їхньому розумінні, соціальне життя, що бурхливо розвивається, і коло інтересів, яке постійно зростає, можна підтримати тільки за допомогою клона.

Однак ці знаки не зовсім невинні. Незважаючи на відсутність злого наміру, соціальна природа і дитяча допитливість Близнюків можуть зробити їх ненадійними. Однак їхня здатність робити щось із нічого або ніщо з чогось означає, що з ними ви майже завжди зможете добре провести час. Найкращий фрукт для Близнюків ананас.

Рак

Раки мають глибоке, емоційне та інтуїтивне сприйняття. Ці знаки особливо емпатичні і можуть часто занурюватися в емоції людей, які їх оточують. Раки відчувають усе, і з цієї причини вони найчастіше домосіди, які покладаються на стабільність рутини. Вони також не здатні забути тих, хто завдав їм болю в минулому, і тим паче пробачити їх за це.

З іншого боку, чутливість Раків робить їх природженими опікунами. Саме такі близькі стосунки дають їм відчуття захищеності. З цієї причини ці знаки неймовірно віддані й люблячі, але не всім дано зрозуміти цей їхній бік, бо вони бояться, що їхню доброту сприймуть за слабкість. Вони часто ховають свою чутливість за твердим панциром. Найкращим фруктом для Раків є кавун.

Лев

Цей знак відомий своєю яскравою особистістю. Вони люблять блищати і виступати, але при цьому випромінюють тепло, яке водночас заворожує і заспокоює. Хоча їхня гордість собою може бути сприйнята як хвастощі, Леви з таким же задоволенням відзначають досягнення інших. Насправді, ці знаки ставляться до своїх друзів з тією ж вимогливістю, що й до себе – щедрістю, увагою і відданістю, але їхня гордість працює і у зворотний бік. Лев проявлятиме до вас усю свою прихильність, увагу і похвалу, але, якщо ви коли-небудь зрадите його, він ніколи цього не забуде. Найкращим фруктом для Левів буде манго.

Діва

Діви відомі як перфекціоністи. Саме на них можна покластися, коли вам потрібно щось зробити. Насправді перфекціоністські нахили Дів межують з одержимістю. Вони можуть швидко стати надмірно критичними як до себе, так і до інших. Найкращим фруктом для Дів є маракуйя.

Терези

Терези відомі своїм дизайнерським чуттям, у них особлива увага до симетрії та балансу. Фактично, цей знак представлений терезами, які символізують їхнє прагнення до рівноваги у всіх сферах життя, але баланс не допомагає їм, коли вони ухвалюють рішення. Замість того, щоб слідувати власній інтуїції, Терези шукають сторонні точки зору і часто стають надто стурбованими думкою оточуючих. Якщо Терези не будуть обережними, це може утримати їх від пригод, яких вони жадають у своєму житті. Найкращим фруктом для Терезів буде апельсин.

Скорпіон

Скорпіони сумно відомі своєю загадковістю і скритністю. Хоча вони не брехуни, як такі, вони майстри повідомляти вам деякі подробиці про себе, але не про інших. Це засіб збереження контролю і, зрештою, утвердження своєї влади. Водночас Скорпіони неймовірно самокритичні. Незважаючи на свою похмуру привабливість, завоювавши вашу довіру, ці знаки виявляються неймовірно вірними, співчутливими і відповідальними друзями.

Коли мова заходить про Скорпіонів, з’являється весь потенціал для популярності і товариства, але насправді вони вважають за краще бути сторонніми спостерігачами. Велика частина того, що робить Скорпіонів такими спокусливими, – це їхня загадковість, і вони це знають, тож, відпустивши цю таємницю, вони муситимуть відпустити і деякий елемент своєї уявної влади. Найкращий фрукт для них баклажан, який технічно є ягодою.

Стрілець

Стрільці схильні приймати зміни – чи то зміна професії, чи то невдала подорож – і ніколи не грають у безпеку. Ба більше, ці знаки відомі тим, що розсовують межі можливого. Вони прагнуть уперед, вважаючи за краще спочатку стрибати, а потім думати. На щастя для них, вони також є найщасливішими з усіх знаків Зодіаку, тому все зазвичай складається на їхню користь. Але навіть якщо це не так, Стрільці вміють змиритися з цим і перейти до наступного.

В особистісному плані Стрільці, як правило, енергійні, філософічні та легко притягують до себе. Хоча вони не завжди знають, коли потрібно тримати свою думку при собі, їхнє прямолінійне ставлення до справи має кумедний і грайливий вигляд. Їм завжди є що розповісти, що в поєднанні з їхнім енергійним характером робить їх життям будь-якої званої вечірки. Найкращим фруктом для Стрільців буде щось особливе – плід гуави.

Козеріг

Козероги – майстри дисципліни. Вони являють собою відповідальних людей, які дотримуються правил, з цілями, що постійно зростають, – саме тому їх також прийнято називати “трудоголіками”. Оскільки цей знак орієнтований на майбутнє, він часто стає жертвами власної критики. Козероги – перфекціоністи, і вони можуть так захопитися досягненням наступної мети, що забувають приділити час тому, як далеко вони просунулися.

Однак, якщо Козерога вивести за межі робочого столу, він може стати справжнім веселуном. І хоча часом вони бувають трохи самокритичними, вони також можуть бути дуже веселими, тому найкращий фрукт для них – ківі.

Водолій

Цим знакам властива імпульсивна суперечливість, яка посилюється повною зневагою до умовностей. Їм подобається оточувати себе людьми, які максимально відрізняються від них, тому що вони хочуть вчитися у них. Однак їхня потреба в індивідуальності означає, що вони ніколи не дозволять собі занадто зблизитися з друзями.

Водолії насправді процвітають у суспільстві, але вони зневажають світські бесіди на всіх рівнях. Ці знаки воліли б обговорювати всілякі способи, якими вони могли б змінити світ. З огляду на те, що цей знак антисоціальний за своєю природою і добродушний у душі, найкращим фруктом для Водолія буде драконячий фрукт.

Риби

Вважається, що Риби успадковують життєві уроки і мудрість усіх знаків, які були до них. У результаті ці знаки мають неймовірну інтуїцію і співчуття. Риби проводять багато часу в мріях і, як наслідок, мають неймовірну уяву. Це часто проявляється в їхніх творчих починаннях, дозволяючи їм втілювати в життя світи, які вони створюють у своїй уяві. Риби також дуже рухливі й динамічні; їхні особистості змінюються залежно від того, з ким вони перебувають, що дає їм можливість знайти спільну мову практично з будь-якою людиною.

Оскільки вони такі чутливі, Риби іноді можуть загубитися у власних емоціях, але, врешті-решт, ці знаки просто хочуть любити і бути коханими. Найкращий фрукт для цього водного знака – полуниця.