Онука Софії Ротару поїхала у відпустку і показала фото з відпочинку з мамою

Джерело: unian.ua
23-річна модель розкрила країну, яку обрала для відпустки.

Онука легендарної української співачки Софії Ротару – 23-річна модель Соня Євдокименко – поїхала у відпустку. Дівчина поділилася кадрами з відпочинку.

У своєму Instagram манекенниця опублікувала рідкісну світлину, на якій показалася у компанії своєї мами – стилістки Світлани Євдокименко. Невістка та онука Ротару вирішили відпочити в Італії. Вони зробили декілька знімків на тлі краєвидів цієї країни. Фото з рідною людиною Соня вирішила не підписувати.

Як відомо, Софія мешкає у США. Вона перебуває у стосунках з спадкоємцем однієї з найбагатших американських сімей Максимом Лернером. А щодо Світлани ширилися чутки, що після виїзду її чоловіка Руслана з України, вони мешкають в Італії. До речі, про саму Софію Михайлівну раніше стало відомо, що вона придбала віллу у Сардинії, Італії. Тож, можна припустити, що родина вирішила навідати артистку.

На кадрах Софія позувала у вишуканій лляній чорній сукні. Вона була прикрашена поясом з багаторівневою вишивкою. Модниця доповнила свій образ коричневою сумкою та сандалями такого ж кольору. Варто вказати, що у Євдокименко є власний бренд одягу. Натомість її мама постала у блакитній сорочці. Вона також обрала для себе срібну підвіску та сережки.

Зазначимо, що до початку повномасштабного вторгнення Софія Михайлівна активно гастролювала Росією. Після 24 лютого 2022 року вона припинила концертну діяльність та зникла з інфопростору. Ротару не висловлюється про війну в Україні. Лише деколи у її соцмережах можна побачити наслідки російських обстрілів або картинки із закликом до миру. 

Нагадаємо, раніше Софія Ротару привітала сина з особливим святом та показала їхнє архівне фото. Співачка також не забула і про День Незалежності України і привітала громадян.