Відома українська співачка про мовне питання: “Співаємо російською, щоб бути потрібними”

Джерело: unian.ua
Євгенія Власова підтримує російську мову.

Співачка Євгенія Власова висловилася про мовне питання і пояснила, чому багато українських артистів виконували свої хіти мовою країни-агресора.

Як вона розповіла в інтерв’ю Славі Дьоміну, вона зростала в російськомовному середовищі, проте її музична кар’єра починалася все ж із пісень українською. Пізніше вона перейшла на російську, щоб бути частиною шоу-бізнесу.

“Ми, україномовні, почувалися дуже непотрібними. І ми почали знову співати російською, щоб бути потрібними, щоб заробляти гроші, тому що у всіх сім’ї, і так далі, і так далі”, – зазначила Власова.

Вона додала, що ніколи не буде говорити гидоти на адресу людей, які розмовляють російською, тому що ця мова, за її словами, не належить Росії.

“Російська мова, вона ж не зовсім не наша, вона не їхня. Багато добрих, класних людей нею розмовляють, які підтримують Україну. Якщо переді мною стоїть класна людина, і вона російськомовна, я ніколи їй не почну говорити якісь гидоти, що вона якась не така. Лише тільки тому, що вона не спілкується українською”, – додала знаменитість.

Нагадаємо, раніше Євгенія Власова зізналася, де бере гроші на життя під час війни.