У Вінниці судитимуть чоловіка, який вбив свого знайомого

Раніше неодноразово судимому 43-річному зловмиснику загрожуватиме до 10 років позбавлення волі.

Як повідомляють на сайті ГУНП Вінниччини, досудове розслідування встановило, що 7 квітня, перебуваючи у своєї знайомої, між 43-річним затриманим та 69-річним постраждалим розгорівся конфлікт під час розпиття спиртного. Зловмисник завдав останньому численні удари кулаками, виштовхуючи його на вулицю. 

Потерпілий впав на землю, а чоловік, залишивши його лежачим, повернувся вживати алкоголь. Через деякий час правопорушник знову вийшов на двір та продовжив бити чоловіка. З місця вчинення злочину фігурант зник. 

Постраждалий був госпіталізований до реанімаційного відділення, а через декілька днів помер в лікарні. 

Того ж дня правоохоронці затримали підозрюваного у процесуальному порядку. Під час досудового розслідування обвинувачений перебував у слідчому ізоляторі.

"Днями слідчі за процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт стосовно зловмисника, який обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого). За вчинення інкримінованого злочину передбачено до десяти років позбавлення волі", – зазначають у поліції.


Джерело: mistonadbugom.com.ua