Відомий продюсер висловився про зрадника Олега Кензова: “Не вистачає здорового глузду”

Джерело: unian.ua
Михайло Ясинський оцінив вчинки співака.

Український продюсер Михайло Ясинський прокоментував вчинки відомого співака Олега Кензова, який виступив з путіністами на одній сцені. Продюсер відповів, чи є майбутнє в артиста в українському шоубізнесі.

Як відомо, під час повномасштабного вторгнення в Україну Кензов перебуває за кордоном. Він неодноразово виступав з росіянами на одній сцені, а на власних концертах виконує російськомовний репертуар. Ясинський відзначив талант Олега, однак вважає, що в українській культурі йому не місце.

“Я думаю, що в нього доля така сама, як і була, ніяка. Я дуже поважаю його талант, він дуже прикольний чувак, він талановитий, безумовно, цікавий”, – зауважив продюсер.

До цього про Кензова вже висловлювався інший український продюсер Вадим Лисиця. Він назвав виконавця “тупим”. За словами Ясинського, він згоден з такою думкою колеги.

“Але, як сказав Вадик, трошки не вистачає здорового глузду в рішеннях своїх та діях. В нього багато різних конфліктів, наскільки мені відомо. Він приймає рішення, які не мають перспектив. Взагалі він себе відчуває десь поза межами будь-якого шоубізнесу. Він живе сам по собі”, – додав Михайло.

Продюсер переконаний, що нинішні вчинки Олега неправильні та некоректні. Як пояснив Ясинський, рішення Кензова несправедливі стосовно українців, з якими він раніше працював, та для яких виступав.

“Маємо, що маємо. Треба це зрозуміти. А пробачити чи не пробачити – це вже вибір кожного окремо. Але це не має жодних перспектив. Ці люди як були ніде, так ніде і залишаться”, – зазначив Михайло і підкреслив, що співак не став знаменитим, а тому й не отримує багато хейту в мережі.

Що відомо про Кензова

Кензов здобув свою популярність після участі у проєкті “Х-фактор”. Серед його найвідоміших пісень “По кайфу”, “РакетаБамбаПетарда”. Після 24 лютого 2022 року він засудив криваву війну в Україні та путінський режим, попри те, що до цього він активно гастролював Росією. Ба більше, артист навіть присвятив одну зі своїх пісень екс-головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному.

У його творчому доробку зросла кількість україномовних композицій, проте він і далі писав треки російською. У 2022 році Олег жив в Києві, допомагав військовим, донатив на армію. Згодом стало відомо, що виконавець перебуває за кордоном. Пізніше його звинуватили у втечі та помітили на одній сцені з російськими співаками.

Нагадаємо, раніше Олег Кензов на концерті в Болгарії “відзначився” російськими піснями.