Ірина Горова зізналася, що її серце зайняте та розповіла пікантні деталі особистого життя

Джерело: unian.ua
Продюсерка випадково розсекретила, що перебуває у стосунках.

Відома продюсерка Ірина Горова закрутила новий роман. Знаменитість поділилася пікантними подробицями інтиму з коханим. 

У коментарі проєкту “Неймовірна правда про зірок” Горова випадково проговорилася, що більше не самотня. Зокрема, розповіла, як вона, коли вдома є її син Андрій, займається коханням з бойфрендом.

Продюсерка довго не думала і одразу ж поділилася усіма подробицями. Вона каже, що вони з коханим зачиняються у своїй кімнаті, а тим часом син перебуває у своїй.

За її словами, хлопець вже дорослий, йому 15 років, тому він все розуміє. Андрій може одягнути навушники, аби не почути, чого не хотів би. Своїми словами Ірина натякнула, що, ймовірно, вони з її обранцем живуть разом.

“Він пішов до своєї кімнати, а ми пішли до своєї. І все! Йому 15 років, він все розуміє. Якщо він почує, що мамі трішки зле, вона сильно дихає, він скаже: “Окей, ввімкну навушники і буду грати у свої ігри”, – зазначила Горова.

Що відомо про особисте життя Горової

До слова, продюсерка була у двох шлюбах. Першим її чоловіком був Юрій Горовий – музикант. В пари народилася донька Наталія, якій нині 26 років, і вона вже навіть встигла вийти заміж. 

Другий шлюб Горової був з відомим репером Потапом, від якого продюсерка народила сина Андрія. Після розлучення з виконавцем Ірині приписували чимало романів, однак вона тримає своє особисте життя в таємниці.

Нагадаємо, раніше Ірина Горова розсекретила, де зараз живуть її діти та чим займаються.