Настя Каменських розповіла про стосунки зі співаком Ostrovskiy: “Утворилася синергія”

Джерело: unian.ua
Артисти днями презентували спільну пісню.

Популярна співачка Настя Каменських днями презентувала нову композицію “Гріхи”, яку вона записала разом з артистом Ostrovskiy (Віталій Островський). До цього виконавець вже знімався у кліпі Каменських на пісню “MOLOKO”. У відеороботах зірки помітно фліртують між собою, тому шанувальники неодноразово приписували їм роман.

Співачка вперше прокоментувала їхні стосунки і відповіла, чи справді між нею та Ostrovskiy щось більше, ніж просто робота. За словами Насті, вона симпатизує Віталію, але як артисту.

Наразі, запевнила виконавиця, між ними лише дружба. Проте варто вказати, що їхні стосунки доволі близькі, знаменитості регулярно спілкуються та зідзвонюються. А у кліпі вони показали свою пристрасть та емоційність. Ostrovskiy описав співпрацю з Каменських так: “Важливо було створити секс”.

“Так класно вийшло. Утворилася синергія. Воно відбулося за секунду. Захотілося попрацювати. Дуже класно, коли є такі дружні стосунки. І ми далі продовжуємо дружити. Зідзвонюємося, це не просто дуетна пісня. Я вже така дівчина з досвідом. Мені вже не цікаво зніматись у кліпах. Але мені кайфово було працювати саме з цим режисером (Юрієм Катинським – УНІАН). Наші люди супер круті, супер талановиті”, – вказала співачка.

До слова, Настя вже декілька років у шлюбі з репером Потапом, хоча й ширяться чутки про їхній розрив, ніхто з зірок це не підтверджував. А Ostrovskiy у стосунках з моделлю Аліною Муронец.

Нагадаємо, раніше Настя Каменських поділилася радісною новиною.