Дев’ятий фестиваль польової кухні пам’яті загиблих героїв імені Тараса Сича відбудеться у Вінниці

У Вінниці вдев'яте проведуть фестивалю польової кухні пам’яті загиблих героїв імені Тараса Сича. Захід пройде у Центральному парку 29 червня. 

Про це повідомляють у міському палаці мистецтв "Зоря", який є організатором заходу. 

Фестиваль відбудеться на площі «Водограй». У заході беруть участь: військові польові кухні, волонтерські організації, національні спільноти, учбові заклади та небайдужі громадяни.

До програми фестивалю входить:

  • приготування, дегустація страв польової кухні, вуличної їжі, традиційних національних кухонь. Страви готуються у польових умовах на вогнищі;
  • збір коштів на потреби ЗСУ тю – фестивальна тарілка донат 200 грн.;
  • демонстрація та здобуття базових знань з військової підготовки та надання першої медичної допомоги;
  • виставкові експозиції;
  • концертна патріотична програма за участі оркестрів ГУ ДСНС України у Вінницькій області; муніципального естрадно-духового оркестру «Він-бенд»; гурту «Аскер», артистів міського Палацу мистецтв та області.

Вінничан закликають підтримати захисників, а за одно скуштувати смачні страви, відвідати цікаві локації, зустрітися з друзями. Початок о 14:00. 

Захід названий на честь вінничанина Тараса Сича, який в 2014 році пішов добровольцем у зону АТО, служив польовим кухарем, санітаром і загинув під Дебальцевим. Основним завданням проєкту є вшанування пам’яті наших героїв, привернення уваги жителів та гостей міста до військових подій, які розгортаються на території держави та згуртування міської громади для надання усієї можливої допомоги і підтримки нашим захисникам.

Джерело: Vinbazar.com