Андрій Губін цинічно висміяв назву українського міста, яке постійно обстрілюють окупанти

Джерело: unian.ua
Чоловік пригадав свої гастролі в Україні до війни.

Російський співак-путініст Андрій Губін, який був популярним у 90-і роки, а зараз давно не виступає на сцені та веде самітницький спосіб життя, цинічно пожартував про українське місто Херсон.

В той час, як місто зараз постійно обстрілюють російські окупанти, 49-річний чоловік пригадав свої гастролі в Херсоні на одному з пропагандиських каналів. Він вирішив пожартувати з назви міста. 

“От мені соромно досі. Їхали автобусом у місто… Вибачаюся за слово непристойне… Херсон. У нас не працював обігрів в автобусі”, – сказав Губін після чого росіяни почали сміятися в залі. 

Що відомо про Андрія Губіна

Про співака Губіна знали не лише в РФ, а й поза її межами. Він активно гастролював Україною, Казахстаном та іншими країнами. 

До 2010 року його співоча кар’єра активно розвивалася, проте потім він раптово зник. Згодом у ЗМІ з’явилася інформація, що у нього виявили рідкісне нервове захворювання на тлі алкогольної залежності. 

До слова, Андрій не говорить про політику і весь час не висловлював свою чітку позицію щодо російської агресії. Однак на початку 2000-х він записав агітаційну пісню про диктатора та назвав його “суперді-джеєм”. 

Нагадаємо, раніше зрадниця Повалій цинічно прокоментувала свій виступ перед окупантами.