Лідер “Другої ріки” розповів про свій перший невідомий шлюб та екс-дружину

Джерело: unian.ua
Старший син Харчишина народився у стосунках з першою дружиною.

Фронтмен гурту “Друга ріка”, відомий співак Валерій Харчишин зізнався, що був двічі одружений. Він розповів, чому вирішив одружитися у доволі ранньому віці.

З’ясувалося, що перший шлюб виконавець уклав у 20 років. На той момент вони з коханою вже жили разом і музикант розумів, що не міг не повести дівчину під вінець. Після одруження обраниця народила Харчишину первістка, якому нині вже 25 років і він служить у лавах ЗСУ. За словами Валерія, його перший шлюб тривав близько 6 років, а потім подружжя розлучилося.

“Це хороша людина, вона виховала хорошого сина. До певного періоду він жив з нею, потім, коли він став трошки дорослішим, він почав жити зі мною. З його мамою я був одружений, я одружився у 20 років. Я вчинив гідно, мені було соромно перед її мамою. Я був у них у квартирі, я там проживав. Я вирішив, що тепер я мушу одружитися, що це правильно. Ми одружилися, потім вона завагітніла. Мені хотілося бути дорослим, я вважав, що це дорослий вчинок. Ми прожили разом років п’ять чи шість. Це було дуже давно”, – поділився артист.

При цьому виконавець не розкриває, ким була його перша обраниця. Дмитро спочатку жив із мамою, як розповів музикант, а потім переїхав до зіркового тата. Там хлопець жив вже з новою дружиною Харчишина Юлією, з якою співак розлучився у 2022 році.

“Старший син – це не спільний син з Юлією. Але ми жили разом, в одному будинку – я, троє дітей і Юлія”, – зазначив артист.

До слова, у шлюбі з Юлією Валерій прожив 13 років. У них народилося двоє спільних синів.

Нагадаємо, раніше Валерій Харчишин розповів про невиліковну хворобу сина.