В Сутисках відкрили Алею Слави з портретами героїв бригади «Червона Калина»

  • Рідні, близькі та побратими зібрались на відкритті Алеї Слави в Сутисках, що на Вінниччині, де встановили 32 портрети загиблих героїв повномасштабної російсько-української війни.

Воїни Вінницької бригади «Червона Калина» щодня відважно боронять українську землю, захищаючи від наступу ворогів. Нещодавно, в с.Сутиски була відкрита Алея Слави з портретами 32-х героїв цієї та інших бригад, які загинули, в бою проти російських окупантів.

Відкриття Алеї розпочалось з хвилини мовчання в пам’ять про загиблих,  а в небо були запущені чорні кульки. Далі поіменно були згадані всі 32 військові, чиї портрети встановлено в Сутисках.

1 1 1 1 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

— Ми завжди пам’ятатимемо імена героїв, які споглядають на нас на цій Алеї. Їх героїзм і мужність були, є і будуть прикладом для всіх українців. На жаль, війна часто забирає найкращих, сильних духом і незламних. Їх імена назавжди вписані на сторінки історії України. Помстимось за кожного — сказав на церемонії відкриття гвардієць «Червоної Калини» Владислав.

На відкритті Алеї Слави були присутні представники влади і духовенства, жителі населеного пункту, побратими героїв, близькі та рідні.



Джерело: vn.20minut.ua