На Вінниччині від отриманих опіків помер 21-річний електромонтер

Під час виконання робіт на високовольтному трансформаторі Максима Гульмана уразило струмом. Лікарі майже тиждень боролись за життя молодого хлопця, але його серце не витримало і зупинилось.

Як зазначається насайті Жмеренка city, з 30 на 31 липня в обласній лікарні від численних опіків помер 21-річний жмеринчанин. Максим Гульман працював електромонтером МО «Жмеринські електромережі» АТ «Вінницяобленерго». Під час виконання робіт на високовольтному трансформаторі в селі Біликівці хлопець отримав численні опіки тіла від ураження струмом. Лікарі майже тиждень боролись за життя молодого хлопця, але серце не витримало і зупинилось.

«Він був кращим серед кращих. Справжній друг, найкращий, найдобріший! Він мухи ніколи не образив би, мав золоті руки і добре серце! Ми всі не можемо повірити досі у те, що сталось», – розповідає кращий друг Максима Родіон.

Максим захоплювався автомобілями, любив ремонтувати їх. Мав багато друзів, був дуже товариським. 

«Максим до останнього боровся за життя. Йому лікарі ампутували 2 руки, і він вже був згоден жити без кінцівок, але жити… Однак серце не витримало, його кілька разів реанімували… На жаль, не вдалось врятувати», – каже друг Родіон.


Джерело: mistonadbugom.com.ua