“Класні стосунки”: фіналіст “Холостячки” розповів про спілкування з Ксенією Мішиною

Джерело: unian.ua
Олексій Тригубенко відповів, як часто вони бачаться з акторкою.

Фіналіст першого сезону “Холостячки”, підприємець Олексій Тригубенко розповів про стосунки з головною героїнею шоу, акторкою, зіркою “Кріпосної” Ксенією Мішиною. Чоловік зізнався, чи спілкуються вони після проєкту.

За словами Олексія, їм з Ксенією вдалося зберегти чудові стосунки, але дружні. Почуття один до одного в них зникли після завершення зйомок “Холостячки”.

Наразі вони підтримують зв’язок, але зустрічаються нечасто. Зокрема, на святах спільних знайомих.

“Ми про життя говорили з нею на дні народження у Жені Ковтуненка (інший учасник “Холостячки” – УНІАН), просто класно поспілкувались. Також вона телефонувала мені, коли мами не стало, підтримала. Коли ми з нею бачимось на заходах якихось чи на дні народження, то дуже приємно спілкуємось як друзі. Нормальні класні стосунки. Серце не йокає”, – поділився Тригубенко.

Що відомо про Тригубенка

Олексій став фіналістом проєкту і більшість глядачів пророкували перемогу саме йому. Він запам’ятався українцям як чесний, щирий та турботливий чоловік. Проте у фіналі Мішина обрала коміка і сценариста Олександра Еллерта. З ним вона тривалий була у стосунках, але потім пара розійшлася.

Після шоу Тригубенко не афішував свого особистого життя. Він розповідав, що у нього були короткочасні романи, але більше подробиць не розкривав.

Пізніше стало відомо, що чоловік став батьком. У липні минулого року в Олексія народився син Марк. Проте свою кохану він досі приховує.

Тригубенко – бізнесмен та блогер. У своєму блозі він розповідає про роботу, сина та ділиться експертною думкою на тему інвестування.

Нагадаємо, раніше Ксенія Мішина відправила сина на відпочинок і розкрила, де він проведе канікули. 12-річний хлопчик вперше поїхав в подорож без мами.