Стало відомо, коли загадкова співачка Klavdia Petrivna покаже своє обличчя

Джерело: unian.ua
Артистка дасть два сольних концерти наприкінці серпня, але вона не розкриє свою персону тоді.

Загадкова українська співачка Klavdia Petrivna, яка раніше засвітила обличчя в новому кліпі, продовжує приховувати, ким вона є насправді. Артистка обіцяла “розкрити карти” на своїх концертах 30 та 31 серпня у Палаці Спорту, але цього не станеться.

Як пише “Музвар”, шанувальникам виконавиці доведеться ще деякий час жити лише з припущеннями, хто ж ховається за великими капелюхами та масками. Стало відомо, що після двох виступів наприкінці серпня, артистка з’явиться перед фанами і 1 вересня.

В цей день на київській сцені Origin Stage відбудуться зйомки YouTube-проєкту ORIGIN SHOW. В оголошенні події зазначається, що присутні першими зможуть побачити обличчя Klavdia Petrivna.

“Це шанс на ваше побачення з артисткою. Вже без масок (нарешті!) і у дружній атмосфері в форматі музики, розваг, інтерактиву з публікою і цікавих розмов Клави з відомими гостями-артистами”, – вказали організатори заходу.

Що відомо про Klavdia Petrivna

Навколо виконавиці шириться чимало чуток. Шанувальники припускали, що під маскою ховається Маша Кондратенко, а інші думають, що це молода співачка Соломія Опришко. Останнім часом, коли Klavdia Petrivna з’являлася на публіці та випускала нові відео, ця інформація вже кілька разів підтверджувалася.

Попри те, що досі невідомо хто ж така Klavdia Petrivna, вона вже встигла здобути свою популярність. Її кар’єра стрімко розвивалася, а кожна нова пісня ставала хітом. Серед її найвідоміших пісень “Знайди мене”, “Я тобі брехала”, “Барабан”, “Їде дах”.

Нагадаємо, раніше блогер заявив, що співачку, яка виступає в образі Klavdia Petrivna, замінять на іншу. Він розкрив деталі співпраці виконавиці з продюсерами.