“Я досі не вірю”: Наталія Могилевська розчулила зверненням до Кузьми Скрябіна

Джерело: unian.ua
Сьогодні артисту виповнилося б 56 років.

Відома українська співачка Наталія Могилевська в день народження знаменитого артиста Андрія Кузменка, він же Кузьма Скрябін, зворушливо звернулася до нього. Виконавиця вшанувала пам’ять покійного колеги та друга.

Сьогодні, 17 серпня, знаменитості виповнилося б 56 років. Артиста не стало в лютому 2015 року. На той момент йому було 46 років. В його день народження Могилевська не забула про колегу, з яким багато років разом працювала та дружила.

В особливий день виконавиця опублікувала у своєму Instagram архівні кадри зі Скрябіним. Артисти вдихали гелій з повітряних кульок та співали пісні Наталії. На відео зірки ще зовсім молоді та дуже щасливі.

Могилевська у підписі привітала друга з 56-річчям, яке так і не настало. Після смерті Кузьми пройшло майже 10 років, але співачка каже, що досі не може змиритися з утратою.

“Пройшло стільки років, а я досі не вірю і не можу звикнути…З Днем народження, мій любий друже!” – написала зірка сцени.

До слова, Скрябін загинув в автокатастрофі під Кривим Рогом у 2015 році. Навіть після смерті його пам’ятають та поважають його творчість. Могилевська разом з Кузьмою були ведучими телепроєкту “Шанс”. Разом вони шукали талановитих виконавців, яким допомагали стати зірками. Також співаки записали спільний трек “Ти мені не даєш”, який став справжнім хітом.

Нагадаємо, раніше донька Кузьми Скрябіна показала архівне фото батька та привітала його зі святом.