Путініста Філіпа Кіркорова підловили на брехні: що він накоїв

Джерело: unian.ua
Він вирішив приховати правду про себе.

Російського співака Філіпа Кіркорова, який підтримує криваву політику Кремля, підловили на брехні.

Нещодавно в одному інтерв’ю для росЗМІ він розповідав, що займається спортом 3 години кожного дня і може навіть 70 разів підтягнутися. Тому зараз має спортивні форми. 

“Це все я роблю через велику любов до мистецтва”, – заявляв журналістам путініст та показав свої нібито накачені біцепси. 

Проте один з фітнес-тренерів РФ запідозрив, що нові форми 57-річного співака – це результат роботи пластичних хірургів. Щоб не ходити у тренажерний зал та довго не чекати результату, Кіркоров, ймовірно, пішов на встановлення імплантів у біцепс. 

“У цьому віці обмінні процеси сповільнені. Щоб набирати м’язову масу, необхідно досить багато споживати білків і вуглеводів, тобто бути в профіциті, відповідно потрібен хороший обмін речовин для засвоєння нутрієнтів. У цьому віці ШКТ не витримає такого навантаження! Тривалість тренування і час початку – безглузді цифри, які для кожного індивідуальні. У його віці він просто не зміг би відновлюватися за такого тренувального графіка”, – наголосив тренер. 

Тому на деяких фото, де Кіркоров хизується атлетичними формами у майці, помітно, що пропорція порушена. 

“Фізіологія у кожної людини індивідуальна, тому теоретично може бути все, але тут в наявності явна пластика із застосуванням імплантів, або другий варіант – синтол, який вводять чужорідний розчин під шкіру”, – додав тренер.

До слова, раніше Кіркоров вже багато разів намагався омолодитися та змінити свій зовнішній вигляд. Наприклад, прибрав всі зморшки зі свого обличчя. Потім корегував власну фігуру, зокрема, прихильнику диктатора зробили “новий” живіт та збільшили сідниці. 

Нагадаємо, раніше путініст Філіп Кіркоров показав своє тіло, заповнене великою кількістю татуювань.