Відома українська співачка схудла на 12 кілограмів і відповіла, як їй це вдалося

Джерело: unian.ua
Такого результату артистка досягла за 3 місяці.

Українська співачка Наталка Карпа розповіла про різке схуднення. Артистка пояснила, як їй вдалося позбутися 12 кілограмів, а також поділилася, які процедури краси робить.

Зірка зізналася, що схудла на 12 кілограмів всього за три місяці. Однак це був жахливий досвід у її житті. Річ у тім, що зайві кілограми пішли на тлі стресу. Чоловік виконавиці – військовий Євген Тєрєхов – служить в лавах ЗСУ, тому Карпа переживала за нього і різко схудла.

“Я худну від стресу. Два роки тому мій чоловік якось мені його додав. Тоді я скинула 12 кілограмів. Це була шокова терапія, тому що я схудла за три-чотири місяці”, – пригадала Наталка.

На додаток, 43-річна Карпа відверто розповіла, на які процедури краси зважилася останнім часом. Співачка зазначила, що робила тільки уколи краси, за допомогою яких позбувалася зморшок обличчі. Проте в майбутньому артистка хотіла б зробити блефаропластику нижніх повік. Вона вважає, що після хірургічного втручання, вона матиме молодший вигляд.

“Щодо уколів краси… Цього року я вперше спробувала бутулінотерапію. Мені сказали, що в мене дуже зморщене чоло. Ми декілька місяців робили маски, апаратні процедури, робили ручні масажі, а потім мені дуже тоненькими голками зробили декілька уколів. Пластики не робила. Можливо, зроблю, бо мені дуже хочеться зробити блефаропластику нижніх повік. Ця історія дає мінус 10 років”, – зазначила Карпа.

Нагадаємо, раніше Наталка Карпа розповіла про чоловіка-воїна та на якому напрямку він служить.