“Дуже б’ються”: Світлана Тарабарова розповіла про своїх дітей та, як вони між собою ладять

Джерело: unian.ua
Співачка поділилася, що у її дітей різні характери.

Популярна українська співачка Світлана Тарабарова поділилася, як подорослішали діти та назвала свої методи виховання. Артистка розповіла, як доньки та син комунікують між собою.

Як відомо, у шлюбі з Олексієм Бондарем зірка народила трьох дітей: сина Івана та доньок Поліну і Марію. За словами виконавиці, діти абсолютно різні за характером та поводяться не схоже на рідних.

“Вони підросли і з ними класно виходити в світ, просто їздити в магазин. Нещодавно ми заїхали (в магазин. – УНІАН) купили зерняток, садили город. Вони комунікують між собою. Тобто з ними вже можна домовитись, поговорити”, – вказала Світлана.

Тарабарова зізналася, що діти часто б’ються один з одним. Сама співачка називає такі стосунки “токсичним коханням”, бо після бійок вони зазвичай миряться та обіймаються. Знаменитість навіть зверталася до психолога, адже переймалася такою поведінкою малечі. Однак фахівець заспокоїв її і пояснив, що це “процес природного виживання”.

Як зазначила Світлана, менша донечка Поліна намагається у всьому повторювати старшу сестру та брата.

“Вона раніше за всіх пішла, раніше за всіх сказала перше слово, раніше почала чистити зуби разом з ними”, – додала артистка.

Натомість син Іван більш технічний. Він рано почав читати, пише, малює схеми, хоча, як зізнається Тарабарова, дуже розбещений. А донька Марія любить співати та приміряти одяг перед дзеркалом.

Нагадаємо, раніше Світлана Тарабарова повідомила про горе в родині.