27-річний чоловік викрав авто біля багатоповерхівки у Вінниці

20 жовтня викрали автомобіль у Вінниці. 71-річний власник залишив ВАЗ  біля багатоповерхівки, а вранці не вияви транспортний засіб. 

Про це повідомляють у поліції Вінниччини. 

Викрадачем виявився 27-річний вінничанин. Під час дії комендантської години чоловік проник до авто шляхом віджиму скла, самотужки завів транспортний засіб та поїхав, але був зупинений патрульною поліцією. Під час спілкування з водієм офіцери виявили у нього ознаки сп’яніння. Результат освідування показав наявність в його організмі алкоголю.

Стосовно водія склали протокол за вчинення правопорушення, передбаченого ст.ст. 126, 130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами. Та керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та вилучили у нього авто.

Також повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 КК України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає до п'яти років позбавлення волі.

Джерело: Vinbazar.com