Представник Нідерландів на Євробаченні-2024 заявив про своє повернення на шоу

Джерело: unian.ua
Йост Кляйн несподівано заговорив про участь в конкурсі після дискваліфікації.

Представник Нідерландів на “Євробаченні-2024”, співак Йост Кляйн, якого дискваліфікували з міжнародного шоу, заговорив про своє повернення. Артист натякнув, що може знову представити свою країну у 2025 році.

Днями Кляйн виступив на нідерландському музичному фестивалі “Pinkpop”. Там він виконав свій хіт “Europapa”, з яким мав представити країну у гранд-фіналі Євробачення.

Після завершення виступу Кляйн емоційно заявив про наміри повернутися на конкурс наступного року. Також він подякував шанувальникам, які підтримали його після відсторонення від фіналу.

“Нідерланди, я не можу прийти до тями. Без команди, гурту та людей довкола мене не було б “Євробачення”. Всі ви так багато працювали стільки місяців поспіль. Чому б у біса не повторити 2025 року!” – заявив співак.

Як пише видання NU, наразі невідомо, чи справді виконавець спробує повернутися на Євробачення, чи він мав на увазі повернення на фестиваль “Pinkpop”. Менеджмент Кляйна відмовився коментувати слова артиста і зазначив, що “нема про що повідомляти”.

До слова, за день до гранд-фіналу “Євробачення-2024” Кляйна не допустили до генеральної репетиції шоу. Його підозрювали у погрозах фотографу та неналежному ставленні до операторки конкурсу.

Причиною дискваліфікації стало те, що дії Йоста загрожували персоналу конкурсу, і співак порушив правила Євробачення. Натомість суспільний мовник Нідерландів спростовував усі звинувачення і наголошував, що рішення організаторів було несправедливим.

Нагадаємо, раніше представник Нідерландів на Євробаченні-2024 вперше прокоментував свою дискваліфікацію.