Кохана Тараса Цимбалюка привітала його з важливим святом і втрапила у казус

Джерело: unian.ua
Світлана Готочкіна привітала актора з річницею стосунків.

Обраниця відомого українського актора, зірки серіалу “Спіймати Кайдаша” Тараса Цимбалюка – бізнесвумен Світлана Готочкіна – привітала коханого зі святом. Як повідомила жінка, 25 липня в них з артистом річниця стосунків.

Світлана опублікувала серію романтичних кадрів із знаменитістю у своєму Instagram. У підписі до фото вона написала, що сьогодні виповнилося 2 роки з моменту, як вони побудували стосунки. Жінка залишила теплі слова для обранця.

“Нам сьогодні два роки! Кохаю тебе і завжди буду поруч!” – привітала Готочкіна.

Проте є один нюанс. Річ у тім, що Світлана переплутала дати і річницю пара святкуватиме за місяць, 25 серпня. На це звернув увагу сам Цимбалюк. Він опублікував фото їхніх з коханою рук і написав, що жінка помилилася. Актор підтримав бізнесвумен і вказав, що йому не потрібна особлива дата, аби порадувати Готочкіну.

“Кохана, то буде через місяць…Але це зовсім не зобов’язує нас обходити щасливі миті щоденно”, – написав артист.

Обраниця актора знайшла вихід з ситуації і відредагувала свій допис. Вона з гумором дописала, що буде святкувати річницю з коханим двічі: і в липні, і в серпні.

“Значить так, я переплутала місяці і була впевнена, що сьогодні у нас річниця, виявилося – ні! Але, оскільки допис вже був готовий і подарунки теж, значить бути святу два рази”, – зазначила жінка.

До слова, актор та підприємиця закрутили роман під час повномасштабного вторгнення. Тарас вперше оголосив про їхні стосунки у грудні 2023 року.

Нагадаємо, раніше Злата Огнєвіч після скандалу з піснями РФ стала на захист Тараса Цимбалюка.